Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 14 august 2024: „Jaf în stil italian”, „Îngerii lui Charlie”, „Inadaptaţii”, „Misiune pentru presedinte”, „Singura şansă”

Filme la TV azi, 14 august 2024: „Jaf în stil italian”, „Îngerii lui Charlie”, „Inadaptaţii”, „Misiune pentru presedinte”, „Singura şansă”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, miercuri, 14 august 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV miercuri, 14 august 2024

Filme la TV azi, Warner TV, 14 august 2024. „Jaf în stil italian”, de la ora 20.30

Remake al peliculei cu același titlu din 1969, care l-a avut în rolul principal pe Michael Caine.

Mai mulți hoți profesioniști dau lovitura la Veneția, acolo de unde fură lingouri de aur în valoare de 35 de milioane de dolari. Unul dintre ei îi trădează însă și dispare cu toată prada. Peste un an, partenerii păcăliți gândesc un plan inteligent prin care să-și recupereze aurul.

Mark Wahlberg, Charlize Theron și Edward Norton joacă în film.

Filme la TV azi, Film Now, 14 august 2024. „Îngerii lui Charlie”, de la ora 20.00

Sabina (Kristen Stewart), Elena (Naomi Scott, dr.) și Jane (Ella Balinska) lucrează pentru misteriosul Charles Townsend, care are o agenție internațională de securitate și inves-tigații. Echipele de „îngeri” se ocupă de cele mai dure misiuni.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 14 august 2024. „Inadaptaţii”, de la ora 20.30

După ce a fost recrutat de un grup de hoți neconvenționali, renumitul criminal Richard Pace se găsește prins într-un furt de aur elaborat, care promite să aibă implicații de anvergură asupra vieții sale și a vieții multor altora.

Filme la TV azi, TVR 1, 14 august 2024. „Misiune pentru presedinte”, de la ora 21.00

Un agent secret personal al preşedintelui SUA (Chuck Norris) trebuie să găsească o cale discretă pentru a evita implicarea Casei Albe într-o serie riscantă de misiuni militare foarte periculoase. El va lua lucrurile pe cont propriu şi va ajunge într-o încrengătură de intrigi la nivel înalt orchestrate de grupuri de interese oculte. Filmul excelează în scene de combat de mare anvergură cu un Chuck Norris incredibil de proaspat şi intuitiv care bate ca acum 20 de ani.

Filme la TV azi, TV1000, 14 august 2024. „JFK”, de la ora 22.00

Procurorul Jim Garrison (Kevin Costner) investighează asasinarea preşedintelui american John F. Kennedy în Dallas, Texas, in 1963. Garrison este suspicios în ceea ce priveşte varianta oficială prezentată de FBI, iar ceea ce ştie deja şi mai ales ceea ce află în urma anchetei îl fac să creadă cu tărie că în spatele asasinatului se ascund lucruri mult mai grave. Filmul a primit două premii Oscar, pentru imagine şi montaj, şi şase nominalizări.

Filme la TV azi, AMC, 14 august 2024. „Nu respira!”, de la ora 22.00

Rocky (Jane Levy), o tânără care visează la o viață mai bună pentru ea și pentru sora ei, acceptă să ia parte la un jaf pus la cale de Money (Daniel Zovatto), iubitul său, și de Alex, un alt prieten de-al lor. Ținta este casa unui bărbat (Stephen Lang) despre care tinerii știau că este nevăzător. Numai că, odată intrați în locuință, descoperă un secret înfricoșător.

Filme la TV azi, HBO, 14 august 2024. „Nu-ți port pică!”, de la ora 23.25

Jennifer Lawrence joacă rolul lui Maddie. No Hard Feelings este una dintre primele comedii cu adevărat ample în care a jucat Lawrence, deși ea a strălucit într-o serie de filme care îmbină comedia și drama, printre care Don’t Look UpAmerican Hustle și rolul ei premiat cu Oscar în Silver Linings Playbook. De asemenea, ea este, bineînțeles, cunoscută pentru activitatea sa în francize precum X-Men și The Hunger Games.

În rolul lui Percy, tânărul de 19 ani cu care Maddie – personajul lui Lawrence trebuie să se întâlnească – îl regăsim pe Andrew Feldman. Acesta este unul dintre cele mai mari roluri ale lui Feldman până în prezent, deși a apărut în White NoiseHigh School Musical: The Musical: The Series și a făcut senzație pe internet cu Ratatouille: The TikTok Musical.

Filme la TV azi, Pro TV, 14 august 2024. „Singura şansă”, de la ora 0.15

Unitatea de elită a Navy SEAL, condusă de experimentatul Jake Harris (Scott Adkins), trebuie să escorteze un prizonier CIA la o închisoare aflată pe o insulă. Pe drum, sunt atacați de o trupă de rebeli care vor, cu orice preț, să-l elibereze pe prizonier.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton