Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 13 iunie 2024: „În inima Naționalei”, „S-a furat un tren 123”, „Masca lui Zorro”, „Waterworld – Lumea apelor”

Filme la TV azi, 13 iunie 2024: „În inima Naționalei”, „S-a furat un tren 123”, „Masca lui Zorro”, „Waterworld - Lumea apelor”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, joi, 13 iunie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV, joi, 13 iunie 2024

Filme la TV azi, Pro TV, 13 iunie 2024. „În inima Naționalei”, de la ora 21.30

O călătorie unică în culisele echipei naționalei de fotbal a României. O șansă de a-i cunoaște pe jucătorii care au scris istorie în calificările pentru EURO 2024 și care au demonstrat că se poate. Un film care arată că mai departe de strategie, tactici de joc, goluri și ratări… există oameni pasionați, care iubesc acest sport și care muncesc, zi de zi, pentru a fi o echipă cu adevărat.

Filmul urmărește evoluția echipei și a discuțiilor între antrenor și jucători, de la momentul în care erau contestați de către toate televiziunile și publicațiile sportive și până în clipa când întreaga țară s-a bucurat de calificarea la EURO 2024.

Filme la TV azi, Film Cafe, 13 iunie 2024. „S-a furat un tren 123”, de la ora 20.00

Walter Garber (Denzel Washington) are o zi obișnuită la serviciu până când este informat că o garnitură de metrou din New York a fost deturnată. Teroriștii amenință să omoare toți pasagerii dacă nu primesc zece milioane de dolari într-o oră. Șeful Poliției Transporturi se reîntâlnește cu fosta sa parteneră pentru a negocia cu răpitorii în timpul rămas până la începerea execuțiilor. John Travolta este șeful teroriștilor, iar James Gandolfini este primarul New York-ului. Remake după o peliculă din 1974.

Filme la TV azi, AMC, 13 iunie 2024. „Masca lui Zorro”, de la ora 20.00

Acțiunea se desfășoară pe fundalul luptei pentru independența Mexicului. Don Diego (Anthony Hopkins) a luptat împotriva aristocrației sub numele de Zorro. Dar Raphael Montero i-a răpit fiica (Catherine Zeta-Jones) și l-a aruncat în închisoare. Peste 20 de ani, el își recapătă libertatea și îl alege pe Alejandro (Antonio Banderas) să îi continue lupta.

Un film de capă și spadă, cu două nominalizări la Oscar.

Filme la TV azi, Film Now, 13 iunie 2024. „Visul unei nopți de vară”, de la ora 20.00

Această ecranizare a piesei de teatru a lui Shakespeare beneficiază de o distribuție de excepție: Michelle Pfeiffer, Calista Flockhart, Kevin Kline, Stanley Tucci. Într-o noapte nebună, într-o pădure, dragostea își râde de bieții muritori și îi leagă și îi dezleagă până ce toată lumea e fericită.

Acțiunea a fost plasată de regizor în Toscana secolului al XIX-lea. De aceea, filmările au fost făcute în Italia.

Filme la TV azi, Film Mania, 13 iunie 2024. „The International: Puterea banului”, de la ora 20.00

Una dintre cele mai puternice bănci din lume a ajuns să fie implicată în activități corupte, iar agentul de la Interpol Louis Salinger (Clive Owen) și procurorul adjunct din Manhattan, Eleanor Whitman (Naomi Watts), anchetează spălarea unor sume mari de bani între Berlin, MIlano, New York și Istanbul. Cei doi sunt în pericol, întrucât cei implicați nu se dau înapoi de la crimă.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 13 iunie 2024. „Waterworld – Lumea apelor”, de la ora 20.30

Unul dintre cele mai scumpe filme din istoria cinematografiei, Waterworld este un science-fiction a cărui acțiune se petrece undeva într-un viitor îndepărtat și înfricoșător când Pământul este acoperit în totalitate de apă, iar oamenii încearcă să supraviețuiască așa cum pot. Unul dintre aceștia este Mariner, un războinic dur care s-a adaptat la mediu dezvoltându-și un fel de bronhii. El navighează pe apele nesfârșite pe o barcă rudimentară și supraviețuiește din vânzarea unor plante cu efecte magice oamenilor de pe o insulă izolată. Considerandu-l mutant aceștia îl vor face prizonier.

Când insula este atacată de o bandă de psihopați, numită The Smokers, care cutreieră apele pe skijet-uri, Mariner reușește să evadeze alături de două femei, Helen (Jeanne Tripplehorn) și fiica ei, Enola. The Smokers, conduși de infamul Deacon (Dennis Hooper), reușesc să o răpească pe Enola, care are pe spate tatuata hartă care îi va ghida spre Dryland, singurul loc al planetei neinundat. Din acest moment lucrurile se complică și bătălia finală dintre Mariner și Deacon este una pe cinste.

Waterworld a avut un buget de 235 de milioane de dolari și a fost co-produs de Kevin Kostner. Efectele speciale sunt fabuloase, constituind principalul punct de atracție al filmului.

Filme la TV azi, Warner TV, 13 iunie 2024. „King Arthur: Legenda sabiei”, de la ora 20.30

După asasinarea tatălui lui Arthur, unchiul său (Jude Law) este cel care va prelua conducerea regatului Camelot. Alungat din castel şi mult prea mic să-şi mai amintească originile, Arthur ajunge să crească departe de împărăţie, pe aleile întunecate ale oraşului Londinium. Însă în momentul în care acesta reuşeşte să scoată sabia din stâncă, viaţa lui se schimbă radical şi este forţat să-şi accepte destinul şi să revendice coroana, indiferent că îi place sau nu.

Filme la TV azi, Național TV, 13 iunie 2024. „Căsătorie cu repetiție”, de la ora 21.00

După o căsătorie de convenienţă, Radu (Mircea Diaconu) şi Silvia (Catrinel Dumitrescu) se separă. Văzând că nu poate obţine un serviciu în Bucureşti, Silvia se prezintă pentru postul de inginer agronom din comuna Bolintin. În acelaşi timp, Radu, fost taximetrist, termină Medicina veterinară la seral şi primeşte repartizare în aceeaşi comună. Cei doi se reîntâlnesc și pasiunea reînvie.

Filme la TV azi, TV1000, 13 iunie 2024. „Operațiunea Mogadishu”, de la ora 22.00

De la apreciatul regizor Ridley Scott şi bazat pe evenimente reale, filmul este relatarea eroică a misiunii militare americane din octombrie 1993 din Somalia, care a mers prost. Obiectivul a fost răpirea a doi locotenenţi ai unui comandant somalez, ca parte a unei strategii de înăbuşire a războiului civil care devasta ţara. Dar când două elicoptere Black Hawk aparent invincibile au fost doborâte deasupra unui oraş, misiunea s-a schimbat complet într-o cursă disperată pentru a salva echipajele de zbor şi soldaţii supravieţuitori de la sol. Depăşiţi numeric şi înconjuraţi, tinerii Rangers şi soldaţii veterani din Delta Force au luptat cot la cot împotriva unor şanse copleşitoare.

Filme la TV azi, Film Cafe, 13 iunie 2024. „SWAT: Sub asediu”, de la ora 22.05

După o operațiune încheiată cu un schimb de focuri, agentul S.W.A.T. Travis Hall (Sam Jaeger) ia un prizonier misterios. Nu după mult timp, au loc atacuri ale unei găști care încearcă să îl recupereze pe deținut. În alt rol, Adrianne Palicki.

Filme la TV azi, HBO 3, 13 iunie 2024. „Alertă de grad zero”, de la ora 23.10

Poliţistul John Cale (Channing Tatum) a vrut să se angajeze în Serviciul Secret şi să facă parte din echipa care îl protejează pe preşedintele american James Sawyer (Jamie Foxx), însă cererea i-a fost respinsă. Nevrând să o supere pe fiica lui cu această veste, el o invită într-un tur al Casei Albe. Chiar atunci, Casa Albă este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat. Acum, când Guvernul Statelor Unite intră în haos, iar termenul dat de terorişti este pe cale să expire, Cale este singurul care îşi mai poate salva fiica, preşedintele şi ţara.

Filme la TV azi, Pro TV, 13 iunie 2024. „În mijlocul furtunii”, de la ora 0.00

Într-o zi, un oraş este lovit de o serie de tornade puternice. Cei mai mulţi oameni caută adăpost, dar unele persoane fug spre vortex ca să nu rateze acest eveniment unic. Din distribuţie, Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Alycia Debnam-Carey şi Matt Walsh.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton