Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 13 august 2024: „Fără obligații”, „Adâncul albastru”, „Turnul Întunecat”, „Șoimul Maltez”, „Colateral”

Filme la TV azi, 13 august 2024: „Fără obligații”, „Adâncul albastru”, „Turnul Întunecat”, „Șoimul Maltez”, „Colateral”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, marți, 13 august 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV marți, 13 august 2024

Filme la TV azi, Warner TV, 13 august 2024. „Fără obligații”, de la ora 20.30

Emma (Natalie Portman) şi Adam (Ashton Kutcher) sunt prieteni de-o viaţă. E suficientă o noapte de sex pentru ca totul să rişte să se ducă pe apa sâmbetei. Pentru a-şi proteja relaţia de prietenie, cei doi fac un pact şi decid să aibă o relaţie „fără obligaţii”, adică fără gelozie, fără aşteptări, fără certuri, fără flori, fără alintături. Înseamnă că fiecare are voie să facă orice vrea, cu cine vrea, în orice loc public vrea, atâta timp cât niciunul nu se va îndrăgosti.

Filme la TV azi, Film Now, 13 august 2024. „Adâncul albastru”, de la ora 20.00

Sam (Jessica Alba) și Jared (Paul Walker) sunt un cuplu de scufundători care se află în Bahamas, în speranța că vor găsi comori în epavele de pe fundul oceanului. Aici sosește prietenul lui Jared, aroganul avocat Bryce, împreună cu prietena lui. Cei patru descoperă epava unui avion prăbușit, iar înăuntru se află o mare cantitate de cocaină. Din acest moment, viețile lor sunt în pericol.

Filme la TV azi, Film Cafe, 13 august 2024. „Turnul Întunecat”, de la ora 20.10

Într-o lume apo­ca­lip­tică, cu care un puști de 11 ani (Tom Taylor) intră în contact în urma unor vi­ziuni, Roland Deschain (I­dris Elba) este un pistolar prins într-o luptă nesfârșită cu Walter O’Dim, cunoscut ca Omul în negru (Matthew McConaughey). Walter vrea să dis­trugă Turnul Întunecat, sin­gura barieră dintre lumină şi întuneric, elementul care men­ține universul laolaltă. Filmul este prima ecranizare a operei omonime semnate de Stephen King.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 13 august 2024. „Numărătoare inversă”, de la ora 20.30

Nolan Hayes (Paul Walker) își duce soția la un spital din New Orleans pentru că i-a venit sorocul cu cinci săptămâni mai devreme. Femeia moare, iar copila abia născută este pusă în incubator. Însă lucrurile devin și mai dramatice din cauza apro­pierii uraganului Katrina. Nolan e pus în situația în care trebuie să ia decizii dificile pentru a-și salva bebeluşul. Paul Walker a decedat, în urma unui accident de maşină, cu numai două săptămâni înainte ca „Numărătoare inversă” să fie lansat în cinematografele din SUA.

Filme la TV azi, TVR 1, 13 august 2024. „Șoimul Maltez”, de la ora 21.00

O femeie misterioasă (Mary Astor) intră în biroul detectivilor Sam Spade (Humphrey Bogart) şi  Miles Archer (Jerome Cowan), cu intenţia de a-i angaja pentru a o proteja. Nu mult după aceea, Archer moare în condiţii suspecte, motiv pentru care Spade încearcă să afle ce s-a întâmplat. El face cunoştinţă cu doi ticăloşi, Joel şi Kasper (Sidney Greenstreet, nominalizat la Oscar), şi ajunge să caute o statuetă valoroasă.

Filme la TV azi, Film Cafe, 13 august 2024. „Equalizer 2”, de la ora 22.00

Dacă ai o problemă şi n-ai la cine să apelezi, te va ajuta Robert McCall – el este The Equalizer. McCall îi salvează pe cei agresaţi, exploataţi şi oprimaţi, pedepsindu-i pe cei vinovaţi, fără drept de apel. Dar atunci când cei din trecutul întunecat al lui McCall îi atacă pe cei apropiaţi lui, el va avea nevoie de toate abilităţile de care se poate prevala pentru a învinge. De data aceasta el se va afla faţă în faţă cu asasini profesionişti, care nu se vor da în lături de la nimic pentru a-l distruge. Denzel Washington reia unul dintre rolurile sale originale, abordând pentru prima dată în cariera sa o serie de filme cu acelaşi erou.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 13 august 2024. „Prima crimă”, de la ora 22.30

Will (Hayden Christensen), un broker de pe Wall Street, este disperat atunci când fiul său (Ty Shelton) este răpit. El este forțat să-i ajute pe răpitori să scape de Poliție, în schimbul copilului său. În rolul Marvin Howell, şeful Poliției, Bruce Willis.

Filme la TV azi, TV1000, 13 august 2024. „Colateral”, de la ora 23.45

Este o seară obişnuită în Los Angeles şi taximetristul Max (Jamie Foxx), aflat în stradă, la muncă, crede că l-a prins pe Dumnezeu de picior atunci când Vincent (Tom Cruise) i se urcă în maşină. Acesta îi oferă lui Max mai multe sute de dolari dacă îl duce pe rând la cinci adrese diferite din L.A. Taximetristul n-are nimic împotrivă, dar nu trece mult şi îşi dă seama că Vincent este de fapt asasin profesionist. Forţat să-şi continue cursa, se teme că nu va mai apuca să vadă răsăritul soarelui.

Filme la TV azi, Pro TV, 13 august 2024. „Evadatul”, de la ora 0.00

Filmul „Evadatul” aduce în faţa telespectatorilor povestea doctorului Richard Kimble care, deşi e complet nevinovat, este arestat şi condamnat pentru uciderea sîngeroasă a soţiei sale. În timp ce Kimble (Harrison Ford) este mutat din oraşul său natal spre închisoarea din Chicago, autobuzul cu care este transferat este implicat într-un accident. Supravieţuitor al acestui dezastru, Kimble evadează şi porneşte pe urmele celui pe care îl crede vinovat de moartea soţiei sale. Pe urmele sale porneşte însă şeriful Sam Gerard (Tommy Lee Jones), care se foloseşte de numirea sa în fruntea acestui caz pentru a-şi face campanie la televizor. El anunţă public că are de gînd „să scormonească fiecare depozit, fiecare cuşcă de cîine” pentru a-l găsi pe Kimble şi a-l aduce în faţa justiţiei.

Filme la TV azi, Film Mania, 13 august 2024. „Apocalypto”, de la ora 0.35

Labă de Jaguar (Rudy Youngblood) e un vânător care muncește din greu pentru familia sa. Când tribul bărbatului e atacat, iar el e ales pentru a fi sacrificat pe altarul unui templu, viața familiei sale ia o turnură dramatică.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton