Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 12 septembrie 2024: „Trăind printre demoni”, „Victime colaterale”, „Afaceri riscante”, „Elisabeth Taylor: Înregistrările pierdute”, „Ape ucigașe”

Filme la TV azi, 12 septembrie 2024: „Trăind printre demoni”, „Victime colaterale”, „Afaceri riscante”, „Elisabeth Taylor: Înregistrările pierdute”, „Ape ucigașe”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, joi, 12 septembrie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV joi, 12 septembrie 2024

Filme la TV azi, Film Now, 12 septembrie 2024. „Trăind printre demoni”, de la ora 22.20

Harrisville, 1971. Soţii Warren (Patrick Wilson și Vera Farmiga), specialiști în paranormal, sunt chemați să ajute o familie terorizată de niște spirite întunecate. Cei doi se confruntă cu un demon extrem de puternic. După o poveste reală.

Filme la TV azi, Warner TV, 12 septembrie 2024. „Victime colaterale”, de la ora 22.30

Viața pompierului Gordon Brewer (Arnold Schwarzenegger) ia sfârșit o dată cu moartea soției și a copilului său, victime ale unui atac terorist. Responsabil pentru drama lui Gordon este Claudio „Lupul” (Cliff Curtis), un rebel columbian. După ce așteaptă în zadar finalizarea anchetei, Gordon ignoră sfaturile unui agent FBI și se aventurează în jungla columbiană, în căutarea asasinului familiei sale.

Filme la TV azi, AMC, 12 septembrie 2024. „Lunetistul: Răzbunarea”, de la ora 20.00

Pușcașul marin Brandon Beckett (Chad Michael Collins), fiul unui lunetist renumit, pornește într-o misiune ONU în Republica Democratică Congo, pentru salvarea unui fermier aflat pe teritoriul inamic. Acolo are loc o ambuscadă.

Filme la TV azi, Warner TV, 12 septembrie 2024. „Afaceri riscante”, de la ora 20.30

Atunci când ai lui pleacă într-o excursie, Joel (Tom Cruise) o ia razna de fericire. Urmarea firească este o petrecere monstruoasă la care participă cele mai ciudate personaje, inclusiv o prostituată (Rebecca De Mornay). În timpul dezmăţului, inocenţa lui Joel, un băiat model la şcoală, se duce pe apa sâmbetei.

Această comedie a avut încasări de peste 63 de milioane de dolari, la un buget de numai 6 milioane, şi a fost preferata adolescenţilor în anul 1983. Tom Cruise, care avea pe atunci doar 19 ani, a fost nominalizat la Globul de Aur pentru acest rol.

Filme la TV azi, HBO, 12 septembrie 2024. „Elisabeth Taylor: Înregistrările pierdute”, de la ora 22.35

Elisabeth Taylor: Înregistrările pierdute” („Elisabeth Taylor: The Lost Tapes”) oferă o perspectivă intimă asupra vieții celebrei actrițe, bazându-se pe 40 de ore de interviuri audio din 1964, recent descoperite, și pe un acces fără precedent la arhiva sa personală.

Documentarul explorează cariera lui Elisabeth Taylor, de la debutul în „Lassie Come Home” în 1943 până la rolurile care i-au adus două premii Oscar, pentru „Butterfield 8” și „Cui i-e frică de Virginia Woolf?”. Prin propriile sale cuvinte, Taylor dezvăluie lupta sa de a se afirma în roluri complexe și discută deschis despre căsătoriile sale, inclusiv cea cu Richard Burton, precum și despre prieteniile apropiate cu alte vedete ale Hollywoodului.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 12 septembrie 2024. „Recuperatorul”, de la ora 22.45

Investigând cauzele morții fratelui său, Jack Carter (Sylvester Stallone) descoperă o conspirație care duce spre tenebrele industriei pornografice. Carter  pleacă spre Seattle, pentru a asista la funeralii. Din discuțiile pe care le are cu cumnata sa, își dă seama că soțul acesteia fusese omorât. O dată intrat în toiul cercetărilor, Jack are parte de o surprizã și mai neplăcută. Remake după originalul din 1971 cu Michael Caine.

Filme la TV azi, Pro TV, 12 septembrie 2024. „Ape ucigașe”, de la ora 0.00

Împotriva oricărei logici, fosta înotătoare de performanță, Haley (interpretată de Kaya Scodelario), se îndreaptă spre gura unui uragan de categoria 5, care urmează să lovească orașul ei natal din Florida, cu speranța de a-l salva pe tatăl ei, Dave (interpretat de Barry Pepper), pe care nu poate să îl contacteze. Pentru a reuși, va trebui să facă față uraganului dezlănțuit, apelor ce inundă zona și unor prădători fioroși care se ivesc din ele. Pot scăpa fără să fie mâncați de vii?

Filme la TV azi, Film Mania, 12 septembrie 2024. „Asasin în slujba legii”, de la ora 0.10

Robert Burns (Steven Seagal), un profesor de arheologie, lucrează la un sit din China. El descoperă că mafia chineză se folosește de lăzile în care sunt așezate artefactele descoperite de el pentru a trece droguri peste graniță. Aruncat pe nedrept în închisoare, Burns evadează pentru a-și răzbuna familia și pentru a-și dovedi nevinovăția. Filmările pentru această peliculă s-au realizat în Bulgaria.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton