Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 12 august 2024: „Ca şi mort”, „Călugăr antiglonț”, „Ultimul castel”, „Indiana Jones și căutătorii arcei pierdute”, „Marea farsă”

Filme la TV azi, 12 august 2024: „Ca şi mort”, „Călugăr antiglonț”, „Ultimul castel”, „Indiana Jones și căutătorii arcei pierdute”, „Marea farsă”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, luni, 12 august 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV luni, 12 august 2024

Filme la TV azi, Pro TV, 12 august 2024. „Ca şi mort”, de la ora 21.30

Bryant se împrietenește cu un adolescent cu probleme și îl inițiază în artele marțiale. Pe măsură ce trecutul misterios și periculos al lui Bryant îl ajunge din urmă, acesta este forțat să lupte pe viață și pe moarte pentru a-și reabilita numele, a-l salva pe băiat și a recupera tot ce a lăsat în urmă.

Filme la TV azi, Film Mania, 12 august 2024. „Călugăr antiglonț”, de la ora 20.05

Un călugăr fără nume (Chow Yun-Fat) a avut datoria, timp de 60 de ani, de a păstra un manuscris străvechi care deţne secretul tinereţii veşnice. Acum el îşi caută un înlocuitor şi îi cunoaşte pe Kar (Seann William Scott) şi pe Jade (Jaime King). Rămâne de văzut dacă aceştia vor face faţă testelor sale, dar şi ofiţerului nazist care vrea pergamentul.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 12 august 2024. „Ultimul castel”, de la ora 20.30

Generalul Eugene Irwin (Robert Redford), o figură marcantă a armatei americane, cade în dizgraţie. Judecat de Curtea Marţială, el e trimis în închisoarea de maximă securitate „Castelul”, condusă cu mână forte de colonelul Winter (James Gandolfini). Metodele acestuia de disciplinarea a condamnaţilor sunt foarte violente. Problemele apar în momentul în care Irwin devine căpetenia unei revolte a prizonierilor.

Filme la TV azi, Warner TV, 12 august 2024. „Indiana Jones și căutătorii arcei pierdute”, de la ora 20.30

„Raiders of the Lost Ark/ Indiana Jones și căutătorii arcei pierdute” (1981) este primul film din serie. Acțiunea este plasată în 1936, când arheologul călător Indiana Jones se luptă cu naziștii pentru a recupera Chivotul Legământului, pierdut de mult timp, despre care se spune că ar face invincibilă o armată.

Exploratorul face echipă cu Marion Ravenwood (jucată de Karen Allen), cu care a avut în trecut o relație, și se străduiește să îl oprească pe arheologul rival dr. René Belloq (Paul Freeman) să îi conducă pe naziști la prețiosul obiect. Filmul a primit, între altele, nouă nominalizări la Oscar, câștigând cinci trofee – pentru scenografie, efecte vizuale, efecte de sunet, montaj și sunet.

Filme la TV azi, HBO 2, 12 august 2024. „Începutul”, de la ora 20.30

Un film SF psihologic, despre un hoţ care posedă capacitatea de a pătrunde în visele altora. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) nu fură obiecte, ci fură idei. În lumea spionajului corporatist, el e „arma supremă“.

Filme la TV azi, TVR 1, 12 august 2024. „Marea farsă”, de la ora 21.00

Scriitorul Cliford Irving (Richard Gere) aproape a reușit una dintre cele mai curajoase escrocherii din istoria media, când cartea sa, numită „Autobiografia” de Howard Hughes, a fost publicată. Irving susține că manuscrisul se bazeazã pe interviurile avute cu miliardarul singuratic, ceea ce, în final, s-a dovedit a fi un mare neadevăr. În același timp, el încearcă să-și refacă mariajul și să rupă legătura cu amanta sa.

Filme la TV azi, Film Now, 12 august 2024. „Death Wish – Răzbunarea”, de la ora 22.20

Chirurgul Paul Kersey (Bruce Willis) vede violența din orașul lui doar când victimele sunt aduse în sala de operație. Totul se schimbă când soția și fiica lui sunt atacate în propria lor casă, iar Paul decide să răzbune, deoarece polișiștii sunt ocupați.

https://www.youtube.com/watch?v=HzILu6yyA20

Filme la TV azi, Pro TV, 12 august 2024. „Legenda lui Zorro”, de la ora 23.45

În 1850, Don Alejandro de la Vega (Antonio Banderas) este prins între viața sa ca erou și familie. Soția sa, Elena (Catherine Zeta-Jones), îi cere să aleagă între cele două, de teamă să nu ajungă văduvă, iar fiul lor, Joaquin (Adrian Alonso), să crească fără tată. Ca urmare a alegerii făcute de el, Elena îl părăsește și începe să aibă întâlniri cu Armand (Rufus Sewell). Zorro îl bănuiește că ar avea niște interese ascunse.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton