Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 11 septembrie 2024: „SWAT: Sub asediu”, „Risc maxim”, „Spionii din vecini”, „Bad Hombres”, „Răzbunare și adrenalină”

Filme la TV azi, 11 septembrie 2024: „SWAT: Sub asediu”, „Risc maxim”, „Spionii din vecini”, „Bad Hombres”, „Răzbunare și adrenalină”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, miercuri, 11 septembrie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV miercuri, 11 septembrie 2024

Filme la TV azi, AMC, 11 septembrie 2024. „SWAT: Sub asediu”, de la ora 22.00

După o operațiune încheiată cu un schimb de focuri, agentul S.W.A.T. Travis Hall (Sam Jaeger) ia un prizonier misterios. Nu după mult timp, au loc atacuri ale unei găști care încearcă să îl recupereze pe deținut. În alt rol, Adrianne Palicki.

Filme la TV azi, AMC, 11 septembrie 2024. „Risc maxim”, de la ora 20.00

Colegii poliţistului Alain Moreau (Jean-Claude Van Damme) fac o descoperire ciudată: el seamănă cu un individ care fusese ucis într-o acţiune a poliţiei. Intrigat, Alain se hotărăşte să afle cine e victima şi astfel descoperă că a avut un frate geamăn. Apoi, îi preia acestuia identitatea şi pleacă la New York pentru a intra în Mafia rusă, cu care fratele său avusese relaţii. Pentru el şi noua lui parteneră (Natasha Henstridge) vin zile grele!

Filme la TV azi, Film Now, 11 septembrie 2024. „Mesaje secrete”, de la ora 20.00

John Woo recreează în acest film bătălia din Saipan, din cel de-al Doilea Război Mondial. Joe Enders (Nicolas Cage), un caporal de marină, este însărcinat să îl păzească pe Ben Yahzee (Adam Beach). Acesta este un indian antrenat să comunice într-un limbaj codificat, inspirat din graiul Navajo. Pentru că japonezii nu puteau înțelege codul, capturarea unui vorbitor al acestui limbaj special este primordială pentru ei.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 11 septembrie 2024. „Spionii din vecini”, de la ora 20.30

Jeff (Zach Galifianakis) și Karen Gaffney (Isla Fisher) își trimit copiii pentru prima dată în tabără și speră să petreacă timp de calitate împreună. Sunt însă distrași de apariția bruscă a noilor vecini, Tim (Jon Hamm) și frumoasa lui soție, Natalie (Gal Gadot) Jones. Cuplul misterios le trezește interesul și decid să îi invite la ei acasă ca să se cunoască. Pozând în cuplul perfect, Karen simte aceştia nu sunt cine pretind, și începe să-i urmărească.

Filme la TV azi, TV1000, 11 septembrie 2024. „Hanna”, de la ora 22.00

Hanna (Saoirse Ronan) e o adolescentă mai puțin obișnuită, crescută în pustietățile Finlandei. Tatăl ei (Eric Bana), fost agent CIA, a antrenat-o să devină asasinul perfect. Când sosește timpul să pună în practică ce a învățat, Hanna este trimisă într-o misiune în Europa, dar este atent supravegheată de agentul Marissa Wiegler (Cate Blanchett). Ieșirea în lume are însă un impact imens asupra conștiinței fetei.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 11 septembrie 2024. „Misiunea: Bin Laden”, de la ora 22.30

Regizoarea Kathryn Bigelow și scenaristul Mark Boal au lucrat din nou împreună după „The Hurt Lo­cker” (2008). Filmul de faţă îşi propune să facă lumină în misiunea ultrasecretă care a dus la capturarea lui Osama Bin La­den, la începutul lunii mai 2011. O echipă de soldați antrenați să facă față operațiunilor speciale a muncit din greu, timp de zece ani, pentru a-l localiza și elimina pe terorist. Un premiu Oscar pentru sunet şi alte patru nominalizări – pentru cel mai bun film, Jessica Chastain (rol principal – agentul Maya), scenariu şi montaj. În rolul directorului CIA, James Gandolfini.

Filme la TV azi, Pro TV, 11 septembrie 2024. „Bad Hombres”, de la ora 0.00

Doi imigranți fără acte acceptă o slujbă simplă, aceea de a săpa o groapă în mijlocul deșertului, dar când angajatorii lor se dovedesc a fi niște psihopați, scăparea cu viață va deveni cea mai complexă sarcină din viața lor.

Filme la TV azi, TV1000, 11 septembrie 2024. „Răzbunare și adrenalină”, de la ora 0.05

Chev Chelios (Jason Statham), un asasin profesionist în slujba unei organizaţii de pe Coasta de Vest, vrea să renunţe la activităţile sale pentru a-i dedica mai mult timp iubitei lui, Eve. Lucrurile capătă o turnură dramatică atunci cînd Chev află că i-a fost injectată o otravă care-l va ucide dacă ritmul inimii îi va coborî sub un anumit nivel. El trebuie să-şi menţină organismul într-o alertă permanentă, deoarece adrenalina împiedică otrava să ajungă la inimă.

În această goană contra cronometru, Chev trebuie să o protejeze pe Eve, să descopere cine l-a condamnat la o moarte lentă, să-i elimine pe cei care-i doresc moartea şi să găsească antidotul necesar pentru a suprevieţui.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton