Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 10 septembrie 2024: „Misiune: Imposibilă – Protocolul fantomă”, „Jaful perfect”, „Jocul lui Ender”, „Aliatul”, „Terminator – Salvarea”

Filme la TV azi, 10 septembrie 2024: „Misiune: Imposibilă - Protocolul fantomă”, „Jaful perfect”, „Jocul lui Ender”, „Aliatul”, „Terminator - Salvarea”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, marți, 10 septembrie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV marți, 10 septembrie 2024

Filme la TV azi, TV1000, 10 septembrie 2024. „Misiune: Imposibilă – Protocolul fantomă”, de la ora 22.00

Al patrulea film din franciza „Misiune imposibilă” este regizat de Brad Bird („Ratatouille”), care îşi face, astfel, debutul în filmele de acţiune. În urma unui atac cu bombă în Kremlin, organizaţia Impossible Mission Force este făcută responsabilă. În acest moment, este declanşat Protocolul Ghost, iar agentul Ethan Hunt (Tom Cruise) pleacă în misiune sub acoperire cu o echipă complet nouă, fără nici un sprijin de la centru, pentru a-şi recâştiga prestigiul şi pentru a preveni un nou atac.

Filme la TV azi, Prima TV, 10 septembrie 2024. „Jaful perfect”, de la ora 20.00

Kevin (Ryan Reynolds), Samantha (Kristin Booth) și Rob (Joris Jarsky), adevărați specialiști ai infracțiunilor virtuale, plănuiesc jafuri perfecte, fără a le pune în practică. Ultimul lor plan dispare însă fără urmă și, nu după mult timp, tinerii sunt abordați de un individ misterios (David Suchet), care îi șantajează. Omul le cere să pună la punct un jaf pentru el; în caz contrar, vor merge la închisoare.

Filme la TV azi, Filmbox, 10 septembrie 2024. „Marele escroc”, de la ora 20.30

Barry Minkow (Justin Baldoni), un simpatic om de afaceri, cu un viitor promițător, vrea să ajungă cât mai repede în vârful piramidei sociale. Dar, pentru a-și îndeplini visul – un post de CEO bogat -, alege să se folosească de minciuni, falsuri și hoții. În alt rol, Armand Assante.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 10 septembrie 2024. „Jocul lui Ender”, de la ora 20.30

Ecranizare după Orson Scott Card. În viitorul apropiat, o rasă de extratereştri atacă Pământul, dar Forţele Flotei Internaţionale intervin. În eventualitatea unui nou atac, este recrutat Ender (Asa Butterfield), un băiat timid, dar un tactician extraordinar.

Filme la TV azi, Warner TV, 10 septembrie 2024. „Aliatul”, de la ora 20.30

În 1942, pilotul canadi­an Max Vatan (Brad Pitt) este pa­rașutat la Casablanca pentru o misiune periculoasă, în care trebuie să facă echipă cu Marian­ne Beauséjour (Marion Cotillard), membră a Rezistenței Fran­ceze. O nominalizare la Oscar și una la BAFTA pentru costume.

Filme la TV azi, TVR 1, 10 septembrie 2024. „O sută de dolari pentru șerif”, de la ora 21.00

Un western răsplătit cu două premii Oscar, pentru cel mai bun actor în rol principal, John Wayne și pentru cel mai bun cântec. Rooster Cogburn (John Wayne), un șerif federal, este angajat de o puștoaică (Kim Darby) de 14 ani cam băiețoasă să îl găsească pe ucigașul tatălui ei. Rooster, împreună cu fata și cu un vânător de recompense pornesc spre ținuturile indienilor, acolo unde se ascunde criminalul.

Filme la TV azi, HBO, 10 septembrie 2024. „Terminator – Salvarea”, de la ora 0.10

Christian Bale este John Connor, omul sortit să conducă rasa umană în războiul contra ter­minatorilor. Dar viitorul în care crede el este schimbat în parte de apariția lui Marcus Wright (Sam Worthington), un străin ale cărui ultime amintiri îl înfățișează într-o închisoare aș­teptându-și execuția. Connor nu știe însă dacă bărbatul a fost trimis din viitor sau a fost salvat din trecut. În rolul Serena, Helena Bonham Carter. Filmările au fost întrerupte o vreme, din cauza unei drame familiale prin care a trecut actrița.

Filme la TV azi, Pro TV, 10 septembrie 2024. „Urma scapă turma”, de la ora 0.15

În 1882, în Vestul american, Albert (Seth Mac-Farlane) este un fermier pe care iubita (Amanda Seyfried) îl părăseşte pentru un alt bărbat (Neal Patrick Harris), după ce evită o încăierare cu pistoale. Misterioasa Anna (Charlize Theron) îl ajută pe Albert să își recapete curajul, iar cei doi încep să fie atrași unul de altul. În peisaj îşi face apariţia soţul femeii, Clinch (Liam Neeson), cel mai temut tâlhar și pistolar. Regizorul şi scenaristul Seth MacFarlane a scris ulterior o carte după scriptul filmului.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton