Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 1 februarie 2024: „Calmul dinaintea furtunii”, „Asasinul sufletului”, „Un nou început”, „Plăcintă americană”

Filme la TV azi, 1 februarie 2024: „Calmul dinaintea furtunii”, „Asasinul sufletului”, „Un nou început”, „Plăcintă americană”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, joi, 1 februarie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV, joi, 1 februarie 2024

Filme la TV azi, Antena 1, 1 februarie 2024. „Calmul dinaintea furtunii”, de la ora 23.30

Baker Dill (Matthew McConaughey) este căpitanul unui vas de pescuit care lucrează într-o zonă liniștită, insula Plymouth. Viața lui fără griji este dată peste cap când apare fosta lui soție, Karen (Anne Hathaway).

Filme la TV azi, Pro TV, 1 februarie 2024. „Asasinul sufletului”, de la ora 0.45

Un bărbat moare ca parte a unui program militar experimental. Un fost soldat de operațiuni secrete îi ia locul pentru a afla cine l-a ucis.

Filme la TV azi, Film Now, 1 februarie 2024. „Un nou început”, de la ora 22.20

Două vechi prietene se reîntâlnesc la o înmormântare și decid să se răzbune pe văduvul care s-a luat de ele cu zeci de ani în urmă. Cu: Jane Fonda, Lily Tomlin, Malcolm McDowell, Catherine Dent, Sarah Burns

Filme la TV azi, TV1000, 1 februarie 2024. „Plăcintă americană”, de la ora 22.00

Pe Jim (Jason Biggs) şi pe prietenii săi,  Kevin (Thomas Ian Nicholas), Finch (Eddie Kaye Thomas) şi Oz (Chris Klein), îi mai despart trei săptămâni de balul de absolvire a liceului. Băieții sunt (încă) virgini şi îşi propun să îndrepte situaţia. Un ţel ambiţios, care provoacă o cascadă de încurcături, plus situații penibile pe măsură ce hormonii lor o iau razna.  Fiecare dintre ei îşi alege o fată care ar urma să cadă „victimă”. Jim pendulează între Nadia (Shannon Elizabeth) şi Michelle (Alyson Hannigan), Oz se îndrăgosteşte de frumoasa Heather (Mena Suvari), iubita lui Kevin este Vicky (Tara Reid). Iar Finch are ochi pentru Jessica (Natasha Lyonne). Băieţii ajung la câteva concluzii extrem de folositoare în ceea ce priveşte romantismul, sexul şi prietenia.

Filme la TV azi, Cinemax, 1 februarie 2024. „Sherlock Holmes”, de la ora 21.00

Faimosul detectiv creat de Sir Arthur Conan Doyle, Sherlock Holmes, este interpretat, de această dată, de Robert Downey Jr. (premiat cu un Glob de Aur pentru rol), iar Dr. Watson este jucat de Jude Law.

Acum, deasupra Londrei se adună norii unei amenințări cu care Holmes nu s-a mai confruntat până acum, dar pe care abia o așteaptă. După un șir lung de crime violente de tip ritual, Holmes și Watson sosesc la timp pentru a o salva pe ultima victimă și pentru a-l prinde pe ucigaș: recidivistul Lord Blackwood (Mark Strong). În timp ce se apropie data osândei sale prin spânzurătoare, Blackwood, care îi terorizase pe colegii de pușcărie și totodată pe gardieni cu puterea sa de a stârni și folosi forțele răului, îl previne pe Holmes că moartea nu va avea nici o putere asupra sa, iar după cum se va vedea, execuția va eșua conform planurilor sale. Aparenta sa reînviere seamănă panică în Londra și confuzie în rândul celor de la Scotland Yard.

Filme la TV azi, AMC, 1 februarie 2024. „Apa neagra”, de la ora 20.10

În timpul unei vacanţe în Australia, Grace (Diana Glenn), soţul ei, Adam (Andy Rodoreda), şi sora ei mai mică, Lee (Maeve Dermody), decid să meargă la pescuit într-o mlaştină, însoţiţi de ghidul Jim (Ben Oxenbould). Aceştia folosesc o barcă cu motor, însă, în curând, sunt atacaţi de un crocodil uriaş care îl ucide pe Jim şi le strică barca. Cei trei turişti trebuie acum să găsească siguri o cale de scăpare. Două nominalizări la Institutul de Film Australian.

Filme la TV azi, Film Now, 1 februarie 2024. „Codul lui Da Vinci”, de la ora 20.00

Oinvestigație asupra une crime dezgroapă cel mai mare secret din istoria omenirii: Secretul Sfântului Graal.

Faimosul simbolist și profesor Robert Langdon (Tom Hanks) e chemat la Muzeul Luvru într-o seară când un custode a fost ucis, lăsând o urmă misterioasă de simboluri și indicii. Lui Langdon i se alătură Sophie Neveu (Audrey Tautou), agent al Guvernului și criptolog talentat.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton