Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 1 august 2024: „Matrix”, „Ultima șansă a lui Harvey”, „Benny și Joon”, „Acolo unde cântă racii”, „Tăcerea mieilor”

Filme la TV azi, 1 august 2024: „Matrix”, „Ultima șansă a lui Harvey”, „Benny și Joon”, „Acolo unde cântă racii”, „Tăcerea mieilor”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, joi, 1 august 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV joi, 1 august 2024

Filme la TV azi, Warner TV, 1 august 2024. „Matrix”, de la ora 20.30

Ai fost vreodată convins că unul dintre visele tale este real? Dacă nu te-ai fi putut trezi din el? Cum ai mai şti diferenţa dintre vis şi realitate? Când o necunoscută frumoasă (Carrie Anne-Moss) îl conduce pe hackerul Neo (Keanu Reeves) într-o lume subterană interzisă, acesta află un adevăr şocant: viaţa aşa cum o ştie e o înşelătorie elaborată, creată de o inteligenţă cibernetică malefică. Neo se alătură legendarului şi periculosului războinic Morpheus (Laurence Fishburne) în lupta pentru a distruge iluzia care înrobeşte omenirea. Acum, fiecare mişcare, fiecare secundă şi fiecare gând devin o luptă pentru supravieţuire şi pentru a scăpa din Matrix.

Filme la TV azi, TV1000, 1 august 2024. „Ultima șansă a lui Harvey”, de la ora 20.00

Harvey Shine (Dustin Hoffman), compozitor de muzică pentru reclame publicitare, este pe punctul de a-şi pierde slujba. El este decis să plece la Londra în weekend, pentru a participa la căsătoria fiicei sale, Susan. Harvey  promite şefului său că revine la New York luni dimineaţa, pentru a lua parte la o şedinţă importantă, în caz contrar urmând să fie concediat. Supărat pentru că propria-i  fiică a ales ca tatăl vitreg să o conducă la altar, Harvey Shine pleacă de la nuntă înainte de recepţie, direct la aeroport, dar pierde avionul şi este concediat telefonic de către superiorul său. Înecându-şi amarul în băutură la barul aeroportului, americanul o cunoaşte pe Kate Walker, o angajată trecută de 40 de ani a Oficiului Naţional de Statistică, a cărei viaţă se reduce la muncă, cicăleli interminabile din partea mamei şi întâlniri ocazionale umilitoare cu bărbaţi necunoscuţi.  Legătura de suflet dintre Harvey şi Kate devine tot mai puternică, modificând puternic existenţele lor banale.

Filme la TV azi, Film Now, 1 august 2024. „Benny și Joon”, de la ora 20.00

Benny (Aidan Quinn) este mecanic auto şi are un mic atelier care îi permite să o întreţină şi pe sora sa, Joon, care suferă de o boală psihică. Tocmai când Benny se gândea serios la posibilitatea de a o interna pe Joon, în urma unui pariu pierdut, Sam (Johnny Deep) intră în viaţa lor. Deşi Benny nu este deloc mulţumit de prezenţa lui Sam, Joon se îndrăgosteşte de el şi este hotărâtă să nu îl piardă.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 1 august 2024. „Cecul sau viața”, de la ora 20.30

Michael Jennings (Ben Affleck), un superprofesionist al high tech-ului, lucrează pentru diverse companii la proiecte secrete şi acceptă ca, după finalizarea acestora, memoria să-i fie ştearsă. După ultimul proiect, la care a lucrat mai bine de trei ani, Jennings se aşteaptă să primească un cec pe care să fie scrisă o cifră cu multe zerouri. Însă lucrurile nu stau astfel: el se trezeşte vînat de persoane care-i vor viaţa, după ce primeşte un plic în care găseşte obiecte disparate şi o hârtie în care i se spune că a fost de acord să renunţe la suma datorată de companie. Cu ajutorul lui Rachel (Uma Thurman), femeia pe care o iubeşte de trei ani, Jennings încearcă să-şi reconstituie propria viaţă şi descoperă că viitorul său depinde de un trecut pe care a fost plătit să-l uite.

Filme la TV azi, Film Now, 1 august 2024. „Acolo unde cântă racii”, de la ora 21.35

Acest thriller bazat pe romanul de succes al Deliei Owens prezintă povestea unei fete abandonate, Kya, care s-a crescut singură în zonele mlăştinoase periculoase din Carolina de Nord. Ani la rând, zvonurile despre „fata din mlaştini” au bântuit Barkley Cove, izolând-o pe isteaţa şi curajoasa Kya de comunitatea ei. Atrasă de doi tineri din oraş, Kya se deschide unei lumi noi şi uimitoare, însă când unul dintre ei e găsit mort, comunitatea o consideră imediat suspecta principală. Pe măsură ce procesul progresează, verdictul despre ce s-a întâmplat de fapt devine din ce în ce mai neclar, ameninţând să dezvăluie secretele ascunse în mlaştină.

Filme la TV azi, AMC, 1 august 2024. „Tăcerea mieilor”, de la ora 22.00

Celebrul thriller al anilor ’90 care le-a adus câte o statuetă Oscar lui Jodie Foster și Anthony Hopkins este o adaptare a romanului omonim scris de Thomas Harris.

Pentru prinderea unui criminal în serie, Clarice Starling (Jodie Foster), agent FBI, apelează la dr. Hannibal Lecter (Anthony Hopkins), un alt criminal notoriu. Întâlnirea dintre cei doi are loc într-o închisoare de maximă securitate, iar intervievarea vicleanului Hannibal se transformă într-un joc deosebit de periculos pentru Clarice.

Filme la TV azi, Pro TV, 1 august 2024. „Joc tensionat”, de la ora 0.30

Când fiica sa este ucisă cu brutalitate, iar justiția pare improbabilă, William Duncan își face singur dreptate și pornește în căutarea răzbunării. După ce îl ucide pe bătăușul de pe stradă care este direct responsabil de moartea ei, se trezește în mijlocul unui război cu fratele bătăușului, Rory Fetter, și cu banda lui, care sunt la fel de hotărâți să se răzbune pentru membrul lor căzut. Ceea ce urmează este un joc tensionat despre setea de răzbunare a unui om asupra altuia. William ajunge să descopere că răzbunarea are întotdeauna același final.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton