; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

LeBron James pornește în aventura vieții lui alături de gașca Looney Tunes în „Space Jam O nouă eră”

Filme la cinema. LeBron James pornește în aventura vieții lui alături de gașca Looney Tunes în „Space Jam: O nouă eră”

16 July 2021

LeBron James revine pe marile ecrane alături de gașca Looney Toones începând de vineri, 16 iulie, în lungmetrajul „Space Jam: O nouă eră' .

 

Space Jam: A New Legacy este un film de comedie sportivă de animație live în regia lui Malcolm D. Lee, care servește ca o continuare independentă a primului film Space Jam lansat în 1996.

Este primul film lansat teatral care prezintă personajele Looney Tunes de la Looney Tunes: Înapoi în acțiune (2003) și este, de asemenea, o combinație de acțiune live, animație tradițională desenată manual și efecte CGI 3D.

 Filmul îl are în rolul principal pe baschetbalistul LeBron James ca o versiune fictivă a lui, alături de Don Cheadle, Khris Davis și Sonequa Martin-Green în rolurile de acțiune live, în timp ce Jeff Bergman, Eric Bauza și Zendaya titrează distribuția vocală Looney Tunes. Amplasat într-un multivers virtual spațial comun al Warner Bros., filmul îl urmărește pe LeBron James făcând echipă cu Looney Tunes pentru a câștiga un meci de baschet împotriva campionilor digitalizați pentru a-și salva fiul din Al-G Rhythm, un program de inteligență artificială neobișnuit.

 

În cei 25 de ani de la lansarea filmului original, James a urcat în topul clasamentului jucătorilor de baschet. Acum, el se găsește în fața camerei, într-un efort de a continua o moștenire pe care este mândru să o susțină.

„Este o onoare pentru mine să fac parte din lumea „Space Jam', să pot să o reintroduc copiilor de astăzi și să le arăt cât de incredibili sunt Looney Tunes și cât de mare este și baschetul.' Și, la fel ca în primul film, ne tachinează el: „Există, de asemenea, câteva lucruri în acest film care vor surprinde multă lume. Asta face filmul interesant”.

Warner Bros. Pictures prezintă o producție / The SpringHill Company Production, un film al lui Malcolm D. Lee, „Space Jam: A New Legacy'. Filmul va fi distribuit în întreaga lume de Warner Bros. Pictures. Acesta va fi lansat în cinematografe la nivel național pe 16 iulie 2021, de Vertical Entertainment.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare