; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CP_09.07.2021_Saptamana_actiunii_Film Now_vizual

Filme de acțiune la TV în luna iulie, la Film Now

11 July 2021

Îți plac filmele de acțiune și vrei să știi ce producții poți vedea la tv în luna iulie? Avem câteva recomandări pentru tine, de la Film Now.

Spooks: The Greater Good/ Identitate dublă, miercuri, 14 iulie, de la ora 20:00

Acțiunea este dusă la cote maxime atunci când teroristul Adem Qasim reușește să scape din custodia serviciilor speciale ale Marii Britanii (MI-5). Agentul Harry Pearce (Peter Firth) este blamat pentru această evadare și, astfel, obligat să demisioneze, după care dispare fără urmă. Punctul culminant al filmulul este atunci când toată lumea crede că Harry și-a luat viața, iar fostul agent Will Holloway (Kit Harington) este adus din Moscova pentru a afla adevărul cu privire la dispariția misterioasă. Investigația lui Holloway duce la o descoperire șocantă pentru toată lumea: Harry trăiește și are nevoie disperată de ajutor. Holloway trebuie sa facă o alegere dificilă: să îl dea pe Harry pe mâna autorităților sau să își riște toată cariera pentru a afla adevărul!

Pe 17 iulie, de la ora 20:00, Film Now difuzează Black and Blue/ Negru și albastru

 Producția prezintă povestea Aliciei West (Naomie Harris), proaspăt înrolată în Poliția din New Orleans, care este întâmplător martora unei crime. Camera ei corporală surprinde momentul în care este ucis un dealer de droguri și astfel își dă seama cine sunt criminalii: niște polițiști corupți de la Narcotice, care au mult mai mulți complici printre oamenii legii. Acuzată chiar de aceștia de crimă și devenită fugară, Alicia face echipă cu singura persoană dispusă să riște tot pentru a o ajuta să scoată adevărul la lumină. 

Warcraft/ Warcraft, pe 18 iulie, de la ora 20:00

 Planeta Azeroth este zguduită de lupte intense atunci când Gul’dan deschide un portal şi se aliază cu nişte clanuri de orci. Regele Azeroth-ului, Llane Wrynn (Dominic Cooper), şi cumnatul său, Anduin Lothar (Travis Fimmel), trebuie să decidă cum vor proteja regatul şi omenirea de ameninţarea orcilor și de conducătorul acestora: Orgrim, îndârjit şi hotărât să îşi protejeze „semenii'. Elementul surpriză intervine de-abia atunci când în acest război este implicată și o tânără sclavă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare