Homepage  / Televiziune

„Filme care îți dau fiori”. Minimax dă startul serilor de Halloween

„Filme care îți dau fiori”. Minimax dă startul serilor de Halloween

de Redactia Tvmania,

Începând din această lună, în fiecare joi la ora 20:00, Minimax te invită să te bucuri de o selecție specială de filme care vor da fiori, dar într-un mod super distractiv, atât celor mici, cât și celor mari. Serile de Halloween devin momente perfecte pentru întreaga familie.

Sub titlul tematic „Filme care îți dau fiori”, Minimax aduce 3 producții deosebite, pline de aventură, comedie și magie, perfecte pentru toți fanii. Nu te speria, nu e nimic prea înfricoșător, doar o mulțime de distracție captivantă și desene fantastice.

17 octombrie – „100% lup – Legenda Pietrei Lunii: Filmul”

Freddy Lupin are o misiune importantă: să își dovedească locul în patrula de elită Patrula de noapte! Singura problemă? E un pudel roz. Da, ai auzit bine! Însă Freddy știe că poate să facă tot ce pot face ceilalți lupi – cu condiția să își păstreze fundul roz și pufos departe de necazuri. O aventură plină de peripeții și hohote de râs îl așteaptă, mai ales că nu se poate feri de Ivan Beowolf, colegul de școală puțin… problematic.

24 octombrie – „Micul Vampir 3D”

Rudolph, vampirul de 13 ani, și Tony, băiatul muritor care adoră vampirii, formează o echipă de neînvins! Cei doi prieteni pornesc într-o aventură palpitantă pentru a-l înfrunta pe un vânător de vampiri periculos și a salva familia lui Rudolph. O poveste despre prietenie, curaj și multe momente de „oare cum o să scăpăm din asta?!”.

31 octombrie – „Ziua Morților” (Selma’s big wish)

În noaptea de Halloween, alături de Selma, o tânără orfană curajoasă, ne aruncăm într-o aventură emoționantă. Selma descoperă o carte misterioasă și, împreună cu frații ei adoptivi, pleacă în căutarea părinților ei. O poveste plină de magie, emoție și dorința de a descoperi adevărul.

Așadar, să aveți dovlecii sculptați, costumele și popcornul, și să vă bucurați de o lună plină cu desene animate spectaculoase! Minimax vă invită să trăiți magia Halloween-ului alături de cei dragi, în fiecare joi de la ora 20:00.

Fie că sunteți fanul lupilor cu blăniță roz, al vampirilor simpatici sau al poveștilor magice, avem câte ceva pentru toată lumea!

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton