; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum am cunoscut o

Postul Filmcafe se repoziţionează de astăzi. Ce producții vor fi difuzate

18 May 2015

UPDATE: Astăzi, de la ora 20.00, puteți urmări primele două episoade din serialul de comedie „How I Met Your Mother / Cum am cunoscut-o pe mama voastră'. Din distribuția serialului: Alyson Hannigan, Neil Patrick Harris, Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders.

Miercuri, 20 mai, de la ora 22.00, începe serialul „Călărețul fără cap', iar vineri, 22 mai, de la ora 22.00, puteți vedea „Dinastia Tudorilor'.

Începând de astăzi, 18 mai, Filmcafe va avea un nou look și un nou conținut, ca urmare a repoziționării postului.

Filmcafe își stabilește „audiența către genul de divertisment general', se arată într-un comunicat de presă, și se va concentra pe „un conținut de comedie, crimă și aventură/mister'.

„A sosit timpul unui refresh al Filmcafe cu o nouă înfăţişare care să înglobeze mai bine promisiunea noului brand. Ţinta noastră este un post de televiziune dinamic care se adresează întregii familii' a declarat Levente Malnay, CEO of AMC Networks International – Central Europe (AMCNI CE).

„La Filmcafe ne-am imaginat brandul astfel încât să vină în întâmpinarea unei audienţe mărite. Sperăm să atingem potenţialul televiziunii pentru o creştere mai mare şi – împreună cu AMC – să fie o televiziune-must-have în industria de film din România ce se află în extindere rapidă', a adăugat Malnay.

Se schimbă și logo-ul

„Din punct de vedere vizual, repoziţionarea este marcată de schimbarea logo-ului din roz în bleu-turquise unisex şi întregul design on air al televiziunii, având în identitate animaţii cu elemente urbane.', se mai arată în comunicatul de presă.

Seriale în premieră!

Printre titlurile aflate la prima difuzare se numără serialul fantasy nominalizat la premiul Emmy, „Călăreţul fără Cap' şi serialul de mister „Vrăjitoarele din East End', cu Julia Ormond în rolul principal.

Iată ce seriale vor fi difuzate:

[Not a valid template]

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare