; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MyDadsChristmasDate 2020 featured

FilmBox va difuza pelicula „Iubită pentru tata”, cu Jeremy Piven în rol principal

21 December 2020

Compania SPI International este încântată să anunțe că filmul său „Iubită pentru tata', o comedie romantică potrivită Crăciunului, cu Jeremy Piven în rolul principal, va fi lansată în decembrie pe canalele FilmBox Premium, FilmBox Extra și FilmBox din mai multe continente, inclusiv România, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Cehia și Slovacia, Orientul Mijlociu, Rusia și Țările Baltice. Filmul va fi difuzat în premieră în România pe 25 decembrie, la ora 21:00, pe FilmBox Premium.

Regizat de Mick Davis și avându-I în distribuție pe Jeremy Piven, Olivia Mai Barrett și Joely Richardson, Iubită pentru tata spune povestea lui David, un tată singur care trăiește cu fiica lui, Jules, de 16 ani, în orașul britanic York. În preajma Crăciunului, la 2 ani de la moartea prematură a mamei sale, Jules decide să-i găsească tatălui ei o iubită, înscriindu-l pe mai multe platforme online de întâlniri fără știrea lui. Tot ce le trebuie de Crăciun este dragoste, dar acest lucru este mai ușor de spus decât de făcut, pe măsură ce Jules descoperă că planurile ei încep să iasă la lumină, cu consecințe amuzante.

„Am fost atras de la început de scenariu, pentru că avem de a face cu personaje foarte oneste dar pline de probleme, și totul e amuzant și tragic în același timp, fără a forța nota. E o comedie, dar e vorba și despre durere. Apoi, acest oraș, York, o adevărată bijuterie, plin de oameni respectuoși și profesionști – mi-a plăcut la nebunie să lucrez aici și cred că vestea se va duce mai departe și se vor turna multe filme aici!', spune Jeremy Piven (Entourage', Mr. Selfridge'), care îl joacă pe David, personajul principal din film.

Olivia Mai Barrett o interpretează pe Jules, fiica lui David. Iată ce spune tânăra actriță despre rolul ei:

'E o adolescentă, e sarcastică, vrea să facă ceva anume cu orice preț și încearcă să-și dea seama cum s-o facă. Parcursul ei emoțional în film este cu suișuri și coborâșuri: râde, plânge, forțează limitele. Muncind la filmul acesta, am învățat că este bine să ceri ajutor atunci când te lupți cu o situație critică – nu o vezi pe Jules cerând ajutorul decât spre finalul poveștii…'

Un alt star al filmului este Joely Richardson (The Tudors', 101 Dalmatians'), care o joacă pe Sara:

„În centrul filmului stă relația tată-fiică și mi-a plăcut mult scenariul pentru că descrie această relație într-un mod foarte autentic. Nu a fost „zaharisită' – e foarte adevărată. Uneori se ceartă și se supără unul pe celălalt, dar e o poveste frumoasă despre cum reușesc, până la urmă, să treacă peste durere.'

„E o parte a vieții fiecăruia dintre noi, când pierzi pe cineva iubit și încerci să treci peste asta. Ai o adolescentă care devine femeie și un tată care încearcă să treacă peste durerea provocată de moartea soției sale – singura femeie pe care a iubit-o. Pentru a reuși, ei trebuie mai întâi să-și repare relația, dar o fac într-un mod foarte amuzant. Mă consider foarte norocos – am avut cea mai bună distribuție!', admite Mick Davis, regizorul filmului, cunoscut și pentru abilitățile sale de scenarist și producător (The Invisible', Eleventh Hour')

„Am lansat anul trecut businessul de producție al SPI International și lucrăm intens la coproducțiile noastre interesante împreună cu dragul nostru prieten Philippe Martinez', a declarat Loni Farhi, președintele SPI International. „Suntem încântați să împărtășim povestea încântătoare a lui David și Jules unei audiențe globale de milioane de telespectatori, într-un moment în care trebuie să ne reamintim cu toții ceea ce contează cel mai mult în viață: speranța, familia și dragostea', a adăugat Farhi.

„Iubită pentru tata este o realizare importantă, fiind primul nostru film coprodus cu SPI International. Această poveste încântătoare de Crăciun este filmul perfect pentru a-i crea publicului un sentiment cald în aceste vremuri provocatoare. Performanța lui Jeremy este minunată și e cel mai bun cadou pentru acest Crăciun”, a comentat Philippe Martinez, producător la MSR Media.

Iubită pentru tata este o coproducție SPI International produsă de Philippe Martinez de la MSR Media în colaborare cu Alan Latham de la Highfield Grange Studios. Partenerul financiar al filmului este Kirsty Bell de la Goldfinch, care este producător executiv alături de Lee Beasley și Karinne Behr de MSR Media.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare