; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Hunting Hour

FilmBox Plus vă invită duminică la „Ora de groază”

03 June 2016

Cu 23 de premii internaționale și încă 51 de nominalizări, „Ora de groază', începe duminică, 5 iunie, pe FilmBox Plus, de la ora 21.40.

The Hunting Hour

Premiera pe care FilmBox Plus o propune luna aceasta a câștigat trei ani la rând premiul Emmy pentru cel mai bun serial pentru copii. În total, a adunat șapte trofee Emmy. Inspirată din poveștile maestrului horror, R.L. Stine, noua serie aduce în fiecare episod o poveste plină de suspans, supranatural și aventură.

„Ora de groază' („The Haunting Hour') este o colecție de istorisiri care se concentrează pe povești cu monștri, păpuși vorbitoare sau vârcolaci, toate redate într-o manieră care stârnește imaginația tânărului spectator, fără a-i inspira teamă. R.L. Stine, autor american de literatură thriller și horror pentru copii, a scris peste 100 de cărți pe parcursul carierei sale, creațiile lui fiind preferatele copiilor de mai bine de 20 de ani. Scriitorul declară: „Când scrii povești de groază, nu trebuie să schimbi prea multe. Pe copiii din toate generațiile îi sperie aceleași lucruri: întunericul, monștrii de sub pat, păpușa care îi urmărește, lucruri de genul acesta. Cred că lor le place să fie speriați, dar simt nevoia să știe mereu că sunt în siguranță. Sunt foarte atent în poveștile mele că îi fac să înțeleagă că totul este numai o fantezie și că nu se poate întâmpla în realitate'.

Din distribuția serialului face parte și actrița Bailee Madison, care avea numai 11 ani când a interpretat rolul lui Lilly, din primul episod al serialului: „Îmi place să fiu speriată și din cauza asta mi-a plăcut enorm să joc în «Ora de groază»'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare