; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kurt Seyit ve Sura

FILMBOX lansează un post dedicat serialelor și filmelor turcești

23 October 2018

SPI International / FILMBOX lansează Timeless Drama Channel (TDC), un nou canal mondial de televiziune dedicat serialelor și filmelor turcești.

Pe măsură ce milioane de spectatori din întreaga lume sunt tot mai conectați la ceea ce se întâmplă în dramele, telenovelele și serialele de acțiune televizate, SPI / FILMBOX își extinde portofoliul de canale TV la nivel mondial cu Timeless Drama Channel (TDC), cu seriale premium apreciate la nivel internațional, cum ar fi 'Kurt Seyit și Sura', 'Unchiul în negru', '20 de minute', 'Sfârșitul' și multe altele.

TDC va transmite în HD și este acum disponibil pentru distribuție pe platformele DTH, rețelele de cablu, serviciile mobile și Smart TV, precum și serviciile OTT din întreaga lume.

„Noul canal din portofoliul SPI, Timeless Drama Channel, prezintă un interes deosebit pentru oricine iubește dramele și serialele cu buget mare și va captiva audiențele și abonații”, a declarat Berk Uziyel, CEO al SPI / FilmBox. “Aceste programe sunt acum la mare căutare în Europa Centrală și de Est, Africa de Sud, Asia și America Latină, astfel încât SPI International vine în întâmpinarea operatorilor TV oferind un canal HD liniar cu seriale turcești de cea mai bună calitate', declară Uziyel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare