; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

11953030_661655790637516_6893353294878909191_n

FilmBox aduce în luna mai două seriale noi: „Tăcerea uliului” și „Nicio zi nu e ușoară”

15 May 2018

Un serial franțuzesc cu faimoasa Line Renaud și unul american, din 2018, cu fiul lui Pierce Brosnan, vin în luna mai, la FilmBox.

Tăcerea uliului

Începând de astăzi, 15 mai, la FilmBox debutează 'Le Silence de l’epervier' (“Tăcerea uliului'), o mini-serie franțuzească, regizată de Dominique Ladoge, cu 8 episoade, filmate în timp record – 4 luni. Filmul prezintă destinele încrucișate a două familii importante stabilite în regiunea Bordeaux, Vivier și Carsac, și unite de cel de-al doilea război mondial. După moartea surorii ei, Margot Vivier preia conducerea afacerii de familie întemeiată de tatăl lor, ziarul Grand West. Femeie temperamentală, dar care a stat departe de această afacere timp de 35 de ani, Margot scoate la lumină secrete demult îngropate, iar pe măsură ce avansează în această călătorie înțelege tot mai bine legăturile dintre cele două familii, legături construite timp de jumătate de secol.

Personajul central, Margot Vivier-Lefort, este interpretat de Line Renaud. Celebra actriță și cântăreață născută în Franța împlinește anul acesta 90 de ani. 'Să lucrezi cu Line Renaud este mai mult decât o plăcere, o fericire! Și credeți-mă, eu nu sunt politician, nu sunt forțat să mint. Am avut de multe ori relații conflictuale cu actorii și nu am ascuns asta. Dar Line este ca un cadou pentru un regizor. Nu întârzie niciodată, își cunoaște textul, are o stare bună, este atentă, curioasă și își respectă partenerii de platou, își ascultă regizorul', a declarat Dominique Ladoge. 'Iubesc dramele, forța pe care o are o tragedie, asta în ciuda felului meu vesel de a fi', a fost mărturisirea lui Line Renaud, o actriță cu o carieră impresionantă, atât în ceea ce privește filmul, cât și în ceea ce privește muzica. 'Le Silence de l’epervier' (“Tăcerea uliului') este în fiecare marți, de la ora 22:00, la FilmBox.

Nicio zi nu e ușoară

Iar pentru iubitorii de filme americane, FilmBox are o altă propunere. Lansat în Statele Unite pe 10 aprilie 2018, serialul 'No Easy Days' ('Nicio zi nu e ușoară') vine și la FilmBox, în fiecare duminică, începând cu 27 mai, de la ora 22:00. Cu un buget de 10 milioane de dolari, serialul regizat de Simion Philips, îl are în rolul principal pe Sean Brosnan, fiul lui Pierce Brosnan. În plus, Simion Philips joacă la rândul său unul dintre rolurile principale. Un serial de acțiune incredibil, cu un subiect puternic: fiica președintelui Statelor Unite este răpită, iar unul dintre membrii Navy SEAL este singura speranță de salvare pentru ea. Serialul a fost filmat în doar 6 luni, un timp record pentru o astfel de serie. 'No Easy Days este, practic, un show de televiziune fantastic și intrigant! Acest proiect a apărut ca o versiune adaptată a câtorva filme britanice pe care le-am americanizat, vrând să creăm o poveste mai lungă. O acțiune grozavă, cu o mulțime de personaje pline de culoare. Ne-am distrat foarte mult la filmări, o experiență cu adevărat minunată și foarte interesantă', a declarat Simion Philips.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare