; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Knightfall

FilmBox a achiziționat drepturile de difuzare pentru serialele „Knightfall” și „Einstein”

19 June 2017

SPI International / FilmBox a achiziționat drepturile de difuzare pentru „Knightfall', un nou serial în 10 părți, despre povestea istorică a Cavalerilor Templieri, produs de A+E Studios, parte a companiei globale A+E Networks®.

De asemenea, seria polițistă germană „Einstein', de la Red Arrow International, intră și ea în grilă, SPI International anunțând că ambele seriale vor avea premiera la canalele FilmBox din Europa de Est și nu numai.

Einstein

Sub marca HISTORY și produs de A + E Studios în colaborare cu The Combine și Midnight Radio, „Knightfall' (2017) este o serie nouă, despre misterioasele, dar realele povești ale Cavalerilor Templieri, războinicii de elită ai Cruciadelor. Tom Cullen („Downton Abbey') îl interpretează pe Landry, în timp ce Jeremy Renner apare ca invitat special în decursul episoadelor. Ordinul Templierilor era cel mai puternic, bogat și misterios ordin militar al Evului Mediu, căruia i s-a încredințat protejarea Sfântului Graal și păstrarea unor secrete capabile să distrugă Biserica în sine. „Knightfall' explorează în profunzime lumea clandestină a acestei legendare frății de călugări războinici. „Knightfall' va avea premiera în 2018, pe canalele FilmBox din România, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Albania și țările din fosta Iugoslavie.

Telespectatorii FilmBox se vor bucura, de asemenea, de serialul „Einstein' (2017), despre un tânăr și strălucit profesor universitar acuzat de furt – până când poliția îi face o ofertă neașteptată: dacă este de acord să-i ajute să rezolve cazurile dificile, va fi scutit de pedeapsa cu închisoarea. Personajul principal, Felix Winterberg (Tom Beck), este nimeni altul decât stră-strănepotul lui Albert Einstein. Serialul în 10 părți va avea premiera pe canalele FilmBox, în România, până la sfârșitul anului. „Einstein' este produs de Zeitsprung Pictures și distribuit la nivel mondial de Red Arrow International.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare