; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

House of Cards

Filmările serialului „House of Cards” vor fi reluate la începutul lui 2018, fără Kevin Spacey

05 December 2017

Producția celui de al șaselea sezon și ultimul al serialului „House of Cards' va fi reluată la începutul anului 2018. Potrivit celor de la variety.com, Kevin Spacey (58 de ani) va fi exclus din serial.

 

La începutul lunii octombrie compania Netflix anunța suspendarea producției serialului din cauza scandalului în care Kevin Spacey a fost acuzat de hărțuire sexuală. Se însă că producătorii au revenit la începutul acestei săptămâni asupra deciziei.

După izbucnirea scandalului compania l-a eliminat pe Kevin Spacey atât din distribuție cât și din poziția de producător executiv al serialului. Ulterior, prin intermediul unor postări pe rețelele de socizlizare Netflix anunța că există posibilitatea ca serialul să nu  mai revină pe platforma video online.

Filmările vor fi reluate de distribuția serialului fără Kevin Spacey. Se pare că povestea va fi construită în jurul președenției lui Claire Underwood, interpretată de Robin Wright. Ultimul sezon al serialului va avea doar opt episoade, față de 13 cum au fost produse în primele cinci.

Rămâne de văzut cum va continua serialul fără Kevin Spacey care a fost personajul principal Frank Underwood, devenit apoi președinte al SUA. Sfârșitul sezonului cinci este însă un ajutor pentru producătorii serialului având în vedere că soția sa, Claire Underwood, a devenit înlocuitoarea sa la Casa Albă.

De la sfârșitul lunii octombrie actorul Kevin Spacey este acuzat de hărțuire sexuală asupra a doi minori, dar și pe platourile „House of Cards”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare