; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nikolaj coster waldau the spoils of war

Filmările pentru ultimul sezon din „Urzeala tronurilor” încep în octombrie

22 August 2017

Sezonul 7 din „Urzeala tronurilor' a trecut ca vântul și ca gândul. Cum lunea viitoare, pe 28 august, vom vedea ultimul episod al sezonului, am început deja să numărăm lunile până când cel mai popular serial al momentului va reveni la televizor.

 

Vom avea de așteptat, nu glumă, nu ne facem iluzii în acestă privință.

Dar informațiile despre următorul sezon, al optulea și ultimul, din „Urzeala tronurilor', au început deja să apară.

Inițial a venit confirmarea că scenariul este gata. Acum, watchersonthewall.com scrie că, pe platourile de filmare din Irlanda, etapa de pre-producție este în plină desfășurare.

Iar Nikolaj Coster-Waldau, Jaime Lannister în serial, a confirmat zilele trecute, într-un interviu pentru Collider, că în octombrie este așteptat înapoi la filmări, la Belfast. Cu aceeași ocazie, actorul a povestit că nici el nu știe prea multe despre ce turnură va lua povestea:

„Am știut ce urmează să se întâmple în primele trei sezoane. După asta, a fost vorba de câte un sezon, pe rând. Primim scripturile cu o lună înainte să începem filmările, sau poate cu șase săptămâni, și atunci afli ce urmează să se întâmple în sezonul respectiv. Dar acum nu știu ce va fi. Ne întoarcem (n.r. la filmări) în octombrie, așa că poate în următoarele săptămâni vom primi scripturile și voi afla. Sunt foarte curios'.

Curioși suntem și noi, nu doar legat de poveste în sine – cine se va alege, totuși, la sfârșit, cu Tronul de Fier?! – dar și apropo de data premierei pentru sezonul 8.

Potrivit aceleiași surse, filmările pentru ultimul sezon – care va avea doar șase episoade, dar mai lungi  –  vor dura cel puțin șase luni (așa a fost la sezoanele trecute). Plus alte cinci, șase luni pentru post-producție – asta înseamnă că, cel mai devreme, putem spera să revedem personajele noastre favorite în septembrie 2018.

Hollywood Reporter vorbește însă despre faptul că etapa de producție va dura, potrivit surselor lor, până în august 2018! August 2018! Dacă va fi așa, atunci sigur premiera noului sezon va fi împinsă în 2019.  

Însă datele acestea sunt speculative, căci HBO nu a confirmat nimic, din contră:

„Este un sezon mare. Rămâne să vedem cât timp ne va lua să-l filmăm', declara Casey Bloys, director HBO, la sfârșitul lunii trecute, citat de The Independent.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare