; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liam Cunningham   Urzeala tronurilor

Filmările pentru sezonul al optulea din „Urzeala tronurilor” ar putea dura aproape un an

10 October 2017

Liam Cunningham (Ser Davos) a dat mai multe informații despre calendarul ultimelor episoade ale serialului de la HBO „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones'.

 

„Vor fi cu siguranță cele mai importante episoade și, așa cum am auzit și eu, cele mai lungi. Se va filma fără întrerupere până în vara viitoare. Până acum, filmările au durat cam șase luni pentru zece episoade, de-aici încolo vom avea mult mai mult timp pentru a turna numai șase episoade. Evident, asta înseamnă că vor fi mai lungi', a explicat pentru TV Guide, actorul Liam Cunningham, cel care-l interpretează pe Ser Davos.

 

Dar nici măcar creatorii, duo-ul David Benioff și D.B. Weiss, nu știu deocamdată cât vor fi de lungi episoadele ultimului sezon și nimeni nu va ști până când acestea nu vor ieși de la montaj.

„«Urzeala tronurilor» nu e ca alte seriale. E o nebunie', mai spune Cunningham. Dar asta nu înseamnă că are numai neplăceri de pe urma acestuia. „Este un job de vis. Gândiți-vă, voi nu vreți ca acest serial să se termine și imaginați-vă cum mă simt eu. Contabilul meu e îngrozit de această perspectivă!'.

 

„Urzeala tronurilor' va reveni la HBO cel mai probabil în 2019.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare