; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

THE MANDALORIAN, Season 2

Filmările pentru sezonul 3 „The Mandalorian” ar putea începe săptămâna viitoare

09 November 2020

Fanii excelentului serial „The Mandalorian' pot fi mulțumiți. Multașteptatul sezon doi îi provoacă din nou, din 30 octombrie, iar sezonul trei are deja gata scenariul. Mai mult, se pare că filmările sale ar putea începe chiar de săptămâna viitoare, deși nu există încă aprobarea oficială din partea Disney+, informează Deadline.  

Deși serialul cu vânătorul de recompense mandalorian (interpretat de Pedro Pascal) a avut mare succes, încă există tensiuni cu privire la data exactă a începerii filmărilor sezonului trei, aflat, de altfel, în faza de pre-producție de luni întregi, a precizat o sursă pentru Deadline. Se pare că ar putea exista o eventuală întârziere până la sfârșitul lui noiembrie – începutul lui decembrie sau chiar până în primăvara anului 2021. Toată confuzia provine de la studiourile Lucasfilm, care își organizează operațiunile în mare secret. „The Mandalorian', se spune, ar putea fi devansat de o miniserie care l-ar avea ca erou central pe Boba Fett și care ar avea întâietate, fiind cea filmată de săptămâna viitoare. 

Deocamdată, în sezonul doi din „The Mandalorian', proaspăt lansat pe 30 octombrie pe platforma Disney+, fanii îl pot revedea pe deja celebrul vânător de recompense spațial căutând în continuare un adăpost sigur pentru adoratul Baby Yoda. Acum, mandalorianul și micuța creatură călătoresc de la o planetă la alta și sunt atacați de numeroși inamici de pe alte planete. Printre regizori se află nume sonore, ca Jon Favreau, Bryce Dallas Howard, Peyton Reed și Robert Rodriguez. Distribuției din primul sezon, printre care se numără Gina Carano (în rolul Carei Dune) și Carl Weathers (Greef Karga), i se alătură actorii Timothy Olyphant, Rosario Dawson, Michael Biehn, Temuera Morrison și Katee Sackhoff. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare