; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Succesiunea serial hbo

Filmările pentru sezonul 3 din serialul „Succesiunea” (HBO) ar urma să înceapă spre sfârșitul anului

12 August 2020

Programate inițial pentru luna aprilie 2020, filmările sezonului trei al serialului „Succesiunea'/„Succesion' s-ar putea relua înainte de Crăciun, a declarat pentru Variety creatorul acestuia, Jesse Armstrong. 

Unul dintre hiturile HBO, serialul a primit recent un impresionant număr de 18 nominalizări la Premiile Emmy. 

După  oprirea filmărilor din cauza pandemiei, Jesse Armstrong și echipa sa speră în reluarea lor la New York, înainte de Crăciun, chiar dacă aceasta nu e confirmată pe deplin. „Pentru moment, acesta este planul nostru', a mai declarat Jesse Armstrong, care a recunoscut, totuși, că „situația este dură' și că extinderea termenului-limită pentru scrierea scenariului de la șase săptămâni la șase luni nu a fost neapărat un avantaj. 

Referitor la includerea în viitorul sezon a vreunei aluzii la pandemia de coronavirus, Sarah Snook, interpreta lui Shiv Roy, unul dintre personajele principale, a declarat, tot pentru Variety, că „dacă va exista vreo trimitere, aceasta va fi făcută în nota elegantă a întregului scenariu. Vrem, totuși, să-i vedem pe cei din familia Roy comportându-se așa cum îi știm, nu țintuiți într-o poveste despre pandemie'. 

Concentrat în jurul bogatei familii Roy, serialul îi mai are în distribuție pe Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun și Matthew Macfadyen. Chiar dacă filmările vor fi reluate la sfârșitul anului, ele vor dura măcar câteva luni, deci noul sezon va fi gata probabil abia în a doua jumătate a anului viitor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare