; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Filmările pentru sezonul 2 al serialului „În derivă” încep în februarie

21 November 2011

Primul serial românesc făcut de HBO va continua cu sezonul doi, la sfârşitul anului viitor, cu acelaşi Marcel Iureş îl rolul psihoterapeutului Andrei Poenaru. Acesta va trata pacienţi noi în 35 de episoade de 30 de minute.

Seria a doua din „În derivă' (adaptare după producţia israeliană „Be tipul') a fost pregătită cu o mare discreţie. Postul nu a anunţat nimic despre o posibilă continuare, singurul indiciu şubred fiind o informaţie pe care ne-a oferit-o protagonistul Marcel Iureş (60 de ani) anul trecut: HBO ar dori realizarea a cinci sezoane din „În derivă' la noi.

De la terminarea primului sezon (difuzat în decembrie 2010 – februarie 2011), postul a lucrat însă intens la pregătirea unei continuări, iar Carmen Harabagiu (Country Manager HBO România) ne-a dat mai multe detalii despre stadiul producţiei.

„Am primit foarte multe solicitări de continuare a episoadelor. Am făcut studii de piaţă în rândul abonaţilor noştri şi focus grupuri, am urmărit îndeaproape reacţia criticii de specialitate şi am avut parte de aprecieri din partea acesteia. Concluzia a fost una singură: serialul va continua', explică aceasta.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare