; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Filmările pentru pelicula „Terminator 6” au fost amânate

Filmările pentru pelicula „Terminator 6” au fost amânate

23 February 2018

Filmările pentru cea de-a șasea peliculă din franzica „Terminator', produsă de James Cameron și regizată de Tim Miller (regizorul filmului „Deadpool'), au fost amânate, informează uk.movies.yahoo.com.

Deși filmările ar fi trebuit să înceapă în luna martie a acestui an, se pare că producătorul a amânat începerea acestora cel puțin până în mai. Realizatorii doresc să mai lucreze la scenari și vor să găsească și o actriță de origine latino-americană care să joace alături de Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton.

În ceea ce privește condițiile pe care trebuie să le îndeplinească actrița dorită în proiect, se pare că aceasta trebuie să aibă 18 ani, împliniți la data de 1 mai și să fie „disponibilă să fie prezentă la filmări între mai și noiembrie 2018'. Rolul pe care îl va primi este acela al lui Dani Ramos, o tânără în jur de 20 de ani, originară din Mexic, care a crescut în suburbiile capitalei mexicane, este independentă și puternică'.

Și antagonistul filmului se dorește a fi interpretat tot de un actor de origine latino-americană.

În ciuda amânării filmărilor, regizorul James Cameron speră că data stabilită pentru lansarea în Statele Unite – 26 iulie 2019 – va fi respectată.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare