; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Downtonabbey0521a

Filmările pentru partea a doua a peliculei „Downton Abbey” încep în 2021

28 September 2020

Jim Carter (72 de ani), îndrăgitul interpret al veteranului majordom Charles Carson din „Downton Abbey', a confirmat recent că scenariul continuării lung-metrajului din 2019 este gata și că actorii din distribuție l-au citit deja, informează dailymail.co.uk.

Invitat la emisiunea matinală „This Morning', acesta a dialogat de acasă cu prezentatorii Phillip Schofield și Holly Willoughby, adăugând că filmările la mult-așteptata continuare vor începe abia în 2021 (din cauza precauțiilor impuse de pandemie) și că actorii din distribuție au citit deja forma definitivată a scenariului. Jim Carter l-a interpretat pe Charles Carson timp de cinci ani în serialul „Downton Abbey' (difuzat de canalul ITV între 2010 și 2015), apoi în filmul omonim din 2019, un succes în rândul criticilor și publicului. 

Actorul a mai povestit că scenariul noului film este plin de umor și că include toate personajele binecunoscute și atât de îndrăgite de public, dar nu a dezvăluit niciun detaliu al evenimentelor care îi așteaptă pe locatarii de la Downton Abbey. 

Jim Carter a vorbit, în schimb, despre aniversarea de zece ani a serialului „Downton Abbey', care pe 26 septembrie 2010, data lansării sale în Marea Britanie, a înregistrat o audiență de 12 milioane de telespectatori. Actorul a mărturisit că a fost extrem de emoționat recitind primele scene scrise de creatorul serialului, Julian Fellowes, pentru personajul său și de prima replică din serial a acestuia: „Willliam, au sosit cumva ziarele?'. El a mai spus că initial a avut dubii în legătură cu priza la public a unei producții de epocă, devenită ulterior un uriaș succes al postului ITV. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare