Homepage  / Cinema

Filmările pentru „Jurassic World 2” vor începe în martie 2017

Filmările pentru „Jurassic World 2” vor începe în martie 2017

de Redactia Tvmania

Regizorul Juan Antonio Bayona va spune pentru prima oară „Motor!” pentru „Jurassic World 2” în martie 2017, filmul având premiera programată pe 22 iunie 2018. Pelicula se află acum în preproducție. Data lansării românești este pe 8 iunie 2018, dar probabil până atunci vor mai apărea modificări.

jurassic-world-2

Se știe deja numele regizorului, Juan Antonio Bayona, se știu actorii principali, Chris Pratt și Bryce Dallas Howard, și data de lansare, 22 iunie 2018 în Statele Unite. Iar săptămâna trecută, într-un interviu pentru Comingsoon, regizorul Juan Antonio Bayona, care a mai realizat „El orfanato” / „Orfelinatul” (2007), „The Impossible” / „Paradisul spulberat” (2012) și câteva episoade din serialul „Penny Dreadful” / „Povești de groază” (2014), a anunțat data la care vor începe filmările.

Pentru noua parte a aventurilor cu dinozauri, Colin Trevorrow a renunțat la regie pentru J.A. Bayona, dar și-a păstrat pentru el partea de producție și scenariul.

În 2015, „Jurassic World” a fost declarat filmul cu cele mai mari încasări depășind pelicule ca „Furios şi iute 7” și „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron”. Iar un an mai târziu, producătorii au început să se gândească la o trilogie.

Până să ne întâlnim cu dinozaurii cu Juan Antonio Bayona, sperăm să vedem în ianuarie, pentru că filmul a mai fost amânat, cu noua producție semnată de regizor „A Monster Calls” / „Copacul cu poveşti” (2016), cu Felicity Jones, Liam Neeson, Toby Kebbell, Sigourney Weaver. „Copacul cu poveşti” ar trebui să intre pe ecranele românești pe 20 ianuarie 2017.

 

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

„Jurassic World”, filmul cu cele mai mari încasări din 2015

Sunteți gata pentru o nouă trilogie? Se pregătește „Jurassic World”!

„Răzbunătorii” felicită „Jurassic World” pentru că le-a depășit recordul de box-office

Chris Pratt a rejucat „Jurassic World” pentru copiii spitalizați

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton