Homepage  / Vedete româneşti

Radu Vâlcan s-a întors din Thailanda, unde au avut loc filmările pentru Insula iubirii, sezonul 8. Ce a făcut la revenirea acasă

Radu Vâlcan s-a întors din Thailanda, unde au avut loc filmările pentru Insula iubirii, sezonul 8. Ce a făcut la revenirea acasă
12

de Cristina Țapu,

Filmările pentru noul sezon al emisiunii „Insula Iubirii” au ajuns la final, iar Radu Vâlcan așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă acasă la familia sa. Înainte de a reveni, însă, în România, prezentatorul a ales să treacă printr-o transformare de look.

Filmările pentru sezonul al optulea „Insula Iubirii” au ajuns la final

Radu Vâlcan a plecat din România la finalul lunii februarie pentru a filma noul sezon al emisiunii Insula Iubirii.

Adela Popescu nu a putut sta departe de iubitul ei soț, așadar s-a îmbarcat în avion și i-a făcut o vizită. Cei doi au petrecut împreună câteva zile romantice, demne de o a doua lună de miere, iar acum se pregătesc să revină în țară, căci filmările au ajuns la final.

radu-valcanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Înainte de a se îmbarca în avionul spre România, Radu Vâlcan a decis să treacă printr-o schimbare de look și a renunțat la părul lung în favoarea unei tunsori moderne. El a decis să se pozeze și a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram pentru a le arăta rezultatul final.

„Gata cu LIFT. Adică am terminat filmările. Adică plec acasă. Adică copii. Adică mulțumesc colegilor. Adică frumos”, a scris prezentatorul emisiunii de la Antena 1 la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, a doua lună de miere în Thailanda

Adela Popescu a povestit că a fost prima dată când a parcurs un drum foarte lung cu avionul, de una singură. „Sunt în escală, în Doha. S-a întâmplat o premieră astăzi. Am zburat primul meu zbor lung, și încă nu s-a terminat, singurică”, a declarat ea.  După escala de 5 ore, a mai urmat un zbor lung, iar Adela a ajuns aproape de Radu, în Thailanda.

Într-un interviu pentru TVmania, Radu Vâlcan, ne-a spus că Adela Popescu are o teamă de avion. Cum în majoritatea vacanțelor în care pleacă trebuie să ia avionul, Radu a povestit cum trece soția lui peste această teamă. „Pentru că mergem cu copiii tot timpul. Copiii îi luam cu noi și atunci atenția și energia ei sunt focusate asupra copiilor. Mai uită puțin de frica asta, de fobia asta de avion.” , ne dezvăluia Radu Vâlcan.

Insula Iubirii a ajuns la sezonul cu numărul 8

Cel mai dur test de fidelitate provoacă noi cupluri să descopere dacă într-adevăr #cineiubeştenulasă şi să îşi pună la încercare stabilitatea relaţiei şi puterea sentimentelor. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii. 

Timp de 21 de zile îşi vor supune partenerul, dar şi pe ei înşişi, celor mai intense tentaţii, trăind aventura vieţii lor, pentru ca la final, fiecare partener din cuplu să ia asumat decizia pentru care a venit la Insula Iubirii.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, la Antena 1. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii. 

Sursă foto: Instagram Radu Vâlcan – Adela Popescu

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton