Homepage  / Seriale româneşti

Filmările pentru „Lia – Soţia soţului meu”, sezonul 4, se apropie de final. Imaginile publicate de actori

Filmările pentru „Lia – Soţia soţului meu”, sezonul 4, se apropie de final. Imaginile publicate de actori
19

de Roxana Mirea,

Filmările pentru sezonul 4 din „Lia – Soţia soţului meu”, serialul de la Antena 1, se apropie cu pași repezi de final. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se va sfârși povestea dintre Petru (Ștefan Floroaica) și Lia (Ana Bodea). Actorii au publicat imagini de pe platoul de filmare, iar Oana Moșneagu a spus că „este ultima săptămână de filmări”. 

Filmările pentru „Lia – Soţia soţului meu”, sezonul 4, ajung la final 

Filmările pentru serialul „Lia – Soţia soţului meu”, sezonul 4, sunt pe punctul de a se încheia. Aceasta este ultima săptămână de filmări, iar actorii sunt pregătiți să încheie un nou capitol din viața lor, dat fiind faptul că povestea ajunge la marele final odată cu sezonul 4. Cert este că fanii de-abia așteaptă să cunoască deznodământul poveștii dintre Lia și Petru, mai ales că sezonul 3 a avut un sfârșit total neașteptat. 

Este ultima săptămână de filmări” a afirmat Oana Moșneagu, pe Instagram, în timp ce filma un story de pe platoul de filmare, alături de Ana Bodea. 

Pe de altă parte, soțul Oanei, Vlad Gherman, a afirmat pe Instagram că a fost filmată deja ultima secvență din serialul „Lia – Soţia soţului meu”. 

„Se filmeaza ultima secventa din @lia_antena1 si ma incearca multe emotii! Au trecut 2 ani superbi si uite asa se incheie un nou capitol! Va multumim ca ne-ati urmarit si sunt convins ca o veti face in continuare in ultimul sezon din Lia!” a scris actorul, în dreptul unor imagini. 

Filmările pentru „Lia – Soţia soţului meu”, sezonul 4, ajung la final  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Ana Bodea, despre sezonul 4 din „Lia – Soţia soţului meu” 

Ana Bodea, protagonista din „Lia – Soţia soţului meu”, ne-a vorbit despre sezonul 4 și a dezvăluit că relația dintre Petru și Lia va fi tot mai încercată. 

Sezonul 4 este un sezon care o să vă uimească. Dacă până acum vi s-a părut palpitant, staţi să vedeți ce se va mai întâmpla. Cred că este cu atât mai frumos cu cât este plin cu contradicții și evenimente diferite: vedem iubire și ură, indiferență, fericire și tristețe, furie și blândețe. Relația dintre Lia și Petru va fi din ce în ce mai încercată. Trebuie să ne urmăriți până la final, ca să aflați dacă reușesc ei să treacă peste toate testele vieții”, ne-a spus Ana Bodea, într-un intrviu pentru TVMania. 

lia-sotia-sotului-meu_2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 19

De mai bine de un an încoace, Ana Bodea (23 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu prezentatorul Observatorului de la ora 17.00, Valentin Butnaru (39 de ani). Se sprijină reciproc, chiar și atunci când protagonista serialului „Lia – soția soțului meu” filmează scene de dragoste alături de Ștefan Floroaica, partenerul ei din producția difuzată de Antena 1. 

Valentin nu reacționează în niciun fel la scenele intime pe care le joc în serial, pentru că este un om matur și extrem de inteligent. Înțelege că sunt actriță, și el a fost actor, știe ce presupune uneori această meserie și ca sentimentele, poveștile din serial, nu sunt ceea ce trăiesc eu în viața mea. Știe ce înseamnă un rol și mă susține în drumul pe care mi l-am ales. Am noroc să am lângă mine cel mai înțelegător și iubitor om din lumea asta și sunt extrem de recunoscătoare pentru el”, ne-a mai spus Ana Bodea. 

Sursa Foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton