; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Filmările la sezonul 2 al serialului „Bridgerton” de la Netflix s au oprit

Filmările la sezonul 2 al serialului „Bridgerton” de la Netflix s-au oprit. Care este motivul

16 July 2021

Filmările pentru sezonul doi al serialului de succes Netflix „Bridgerton' au fost oprite după ce un membru al echipei a avut rezultat pozitive la testul Covid-19.

Producția serialului s-a oprit imediat, toți actorii și membrii echipelor tehnice fiind testați, iar șefii au avut o ședință de criză, pentru a stabili când este sigur să reia munca. Îngrijorarea de la Netflix este cu atât mai mare cu cât curând trebuie să înceapă filmările la una dintre marile lor producții, seria „The Crown', scrie tabloidul The Sun.

O sursă de pe platouri a declarat că situația este cu atât mai dificilă cu cât munca la un serial de epocă presupune foarte mulți oameni pe platouri.

„Distribuția vastă și echipa necesară pentru dramele de epocă au provocat un coșmar logistic în ceea ce privește încercarea de a păstra oamenii în siguranță, de a preveni un focar sau de a-l limita când a fost identificat. Netflix a depus eforturi mari pentru a se asigura că toate măsurile importante sunt respectate pentru , iar apariția cazului de Covid nu este de bun augur pentru filmarea .'

La începutul anului, actrița Phoebe Dyvenor, interpreta lui Daphne și protagonista primului sezon, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la filmarea celei de-a doua serii pe timp de pandemie. „Nu-mi pot imagina cum ar fi posibil să filmăm în aceste condiții', a spus ea pentru Deadline.


„Există atât de mulți figuranți și atât de mulți membri ai echipajului și este un serial care presupune intimitate. Mă întreeb doar cum îl vom filma în conformitate cu regulile Covid, cu excepția cazului în care exista un vaccin', mai spunea ea.

 

Continuare fără starul primului sezon, Regé-Jean Page 

Filmările pentru sezonul doi au debutat în mai și noile episoade vor pune accentul pe povestea lui Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), cel mai mare dintre frații Bridgerton, care își va căuta mireasă.

„Brigderton', cel mai vizionat serial Netflix de până acum, s-a lansat de Crăciun în 2020, primul sezon concentrându-se pe povestea dintre Daphne Bridgerton (Phoebe Dyvenor) și Simon, duce de Hastings, rol la care Regé-Jean Page  și-a luat rămas bun în aprilie, spre disperarea numeroșilor săi fani.

Data de lansare a noului sezon nu a fost încă stabilită. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare