; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Filmările de la Top Chef i-au trezit amintirile lui Nicolai

12 November 2012

A doua ediție de la Top Chef aduce cu sine  o călătorie la Viscri unde concurenții au trebuit să facă față cu brio unor probe inedite. Cei 22 de bucătari profesioniști au pornit în călătoria vieții lor în căutarea gustului desăvârșit.

Dintre toți cei trei din juriul Top Chef, Nicolai a fost cel mai emoționat de filmările de la Viscri. În urmă cu 20 de ani, juratul a fost la muncile pământului în această zonă pentru a-și ajuta mama să aibă un trai mai bun. A cosit pământurile din Viscri și din Rupea, o localitate vecină sătucului unde astăzi chiar Prințul Charles al Marii Britanii are o casă de vacanță.

Surprizele nu se opresc aici. Vorbind cu unul dintre localnicii din Viscri și povestind toate acestea, Nicolai a descoperit că omul era cel care, în urmă cu 20 de ani, conducea tractorul care ducea muncitorii la câmp. Printre muncitori s-a aflat și mama lui Nicolai pe care localnicul și-a amintit-o îndată. Pitorescul locului și melancolia amintirilor l-au făcut pe Nicolai să-și dorească să se reîntoarcă la Viscri alături de familia lui, nu să muncească pământul, ci să se bucure de o vacanță alături de cei dragi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare