Homepage  / Cinema

„Nunți, botezuri, înmormântări”, tot ce trebuie să știi despre noul film românesc. Premieră, distribuție, trailer

„Nunți, botezuri, înmormântări”, tot ce trebuie să știi despre noul film românesc. Premieră, distribuție, trailer
21

de Andra Stana,

„Nunți, botezuri, înmormântări” marchează debutul pe marile ecrane al regizorului Alexandru Lustig, după succesele la TVR1 cu teleplay-urile Livada de vișini – de Cehov, Furtuna - de Shakespeare – și Mantaua - de Gogol. Lansarea oficială în cinematografe a noului film românesc, o comedie cu Șerban Pavlu în rol principal, va avea loc în septembrie 2022.

Filmul „Nunți, botezuri, înmormântări” este povestea lui Cosmin (Șerban Pavlu), care, în plină bulă imobiliară, își propune să câștige un milion de euro, dar se alege cu un milion de belele. O poveste despre doi vecini care duc la paroxism sportul preferat al românilor: ”capra vecinului”.

Din distribuția filmului fac parte actorii: Șerban Pavlu, Gheorghe Ifrim, Anca Sigartău, Dan Rădulescu, Andreea Mateiu, Andrei Ioan Ionescu, Nicodim Ungureanu, Ruxandra Maniu, Sergiu Costache, Valentin Rupiță, Jean de la Craiova.

De asemenea, în film joacă și Ilona Brezoianu, pe care ați văzut-o la TV, la „Te cunosc de undeva!”, „iUmor” sau „X Factor”.

Lung metrajul NUNȚI, BOTEZURI, ÎNMORMÂNTĂRI este o coproducție Imagine8 Stories, Fundația Teatru Contemporan și Movie Production Entertainment.

nunti botezuri inmormantari (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Filmul a fost realizat cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, în colaborare cu Televiziunea Română, finanțat de: Cinema City; Media Investment Communication; House of Media ; Group M: Wavemaker Romania; Mindshare; Initiative Media; McCann; Next Advertising; Media; Noriel Impex; United Media Services, Romaqua și susținut de Groupama; Albalact; Eisberg; United Vision Romania; Risk Control

Lansarea oficială în cinematografe are loc pe 23 Septembrie 2022.

Credit foto: Adi Marineci

Trailer creat de Valentin Goldner

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton