Homepage  / Vedete străine

Cum arată azi fiicele lui Adam Sandler. Sadie și Sunny au întors toate privirile la Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2024

Cum arată azi fiicele lui Adam Sandler. Sadie și Sunny au întors toate privirile la Nickelodeon's Kids' Choice Awards 2024
8

de Cristina Țapu,

Fiicele lui Adam Sandler au impresionat prin frumusețea lor la premiile Nickelodeon's Kids' Choice Awards 2024. Adolescentele s-au făcut remarcate prin eleganța lor, în timp ce tatăl lor a ales o ținută lejeră, cu pantaloni scurți, cămașă și adidași. Iată detaliile!

Adam Sandler, coleg de platou cu fiicele sale

Sadie (17 ani) și Sunny (15 ani) au devenit adevărate domnișoare, fiind la fel de înalte ca tatăl lor și având deja cariere în actorie, cu câteva roluri la activ. Adam Sandler nu poate decât să fie mândru de realizările lor. Mai mult, el joacă alături de soția sa, Jackie, și cele două fiice în filmul „You Are So Not Invited To My Bar Mitzvah”, iar fanii sunt foarte încântați de colaborarea acestora.

La premiile Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2024, Adam Sandler a decis să poarte o ținută lejeră, în timp ce fiicele acestuia au purtat rochii elegante, care le-au scos în evidență frumusețea naturală.

2024 Kids Choice AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Născut pe 9 septembrie 1966 în Brooklyn, New York, Adam Richard Sandler a descoperit dragostea pentru comedie încă din timpul adolescenței. După absolvirea Universității din New York, Sandler și-a început cariera în showbiz participând la cluburile de comedie din Los Angeles. Aici și-a perfecționat abilitățile de improvizație și a devenit cunoscut pentru stilul său unic de umor.

Primul său mare succes a venit odată cu rolul din „Saturday Night Live” în anii ’90, unde a devenit rapid unul dintre cei mai populari membri ai distribuției. Impresionând publicul cu personaje memorabile precum „Opera Man” și „Canteen Boy”, Sandler și-a câștigat un număr imens de fani.

Adam Sandler, carieră de succes în televiziune și în cinematografie

Sandler și-a transformat succesul din televiziune într-o carieră solidă în film. Filmele sale au variat de la comedii explozive și pline de umor, cum ar fi „Happy Gilmore” și „The Waterboy”, până la drame mai profunde și complexe precum „Punch-Drunk Love” și „Uncut Gems”.

Pe lângă succesul său în industria filmului, Adam Sandler a rămas implicat în diverse proiecte caritabile și a folosit platforma sa pentru a sprijini cauze importante sociale.

În viața sa personală, Sandler este cunoscut pentru discreția sa, preferând să își păstreze viața privată departe de lumina reflectoarelor. Este căsătorit cu Jackie Sandler, cu care are două fiice, Sadie și Sunny, care au început, de asemenea, să își facă numele în industria filmului.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton