Homepage  / Vedete româneşti

Fiica Ronei Hartner a împlinit 16 ani, dar a refuzat să petreacă. Adolescenta suferă enorm după pierderea mamei

Fiica Ronei Hartner a împlinit 16 ani, dar a refuzat să petreacă. Adolescenta suferă enorm după pierderea mamei
12

de Redactia Tvmania

La data de 5 ianuarie 2024, fiica Ronei Hartner a împlinit 16 ani. Cu inima încă apăsată de durere și de absența mamei sale, tânăra nu a sărbătorit acest moment și nu a organizat vreo petrecere. În schimb, a ales să răsfoiască fotografiile vechi ale regretatei artiste. De la decesul mamei sale, Rita Sumayla a fost plasată sub îngrijirea bunicii materne și a unui unchi și locuiește în Franța. Iată detaliile!

Fiica Ronei Hartner a împlinit 16 ani, dar nu a petrecut

Remarcabila artistă și-a găsit odihna veșnică la Cimitirul Bellu Catolic din București, după o luptă îndârjită împotriva cancerului. Trecerea ei în neființă a generat nu doar durere, ci și a lăsat în urmă o fiică adolescentă care nu poate procesa pierderea mamei.

ritaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

La începutul acestei luni, Rita Sumayla a împlinit vârsta de 16 ani, dar, profund afectată de tragedie, nu a simțit dorința de a marca acest moment special.

„Reon, fratele Ronei, și mama ei, Sabina, au rămas în Franța cu Sumayla. Vineri, pe 5 ianuarie, ea a împlinit 16 ani, dar a refuzat să se serbeze, e prea dureros ce i se întâmplă. Au fost primul Crăciun și primul Revelion, fără Rona, prima aniversare, fără mama ei…Pentru Sumayla e prea greu, cu toate, una după alta. Nici pentru Reon, fratele Ronei, care s-a mutat, din Canada, în Franța, pentru a avea grijă de Sumalya, nu e ușor să lucreze la distanță, fiind o mare diferență de fus orar”, a povestit fosta impresară a Ronei Hartner, conform Playtech.

În ziua când a sărbătorit împlinirea vârstei de 16 ani, Rita Sumayla a încercat să găsească alinare pentru dorul de mama sa, adunând într-un singur loc fotografiile de la aniversările din anii anteriori. În acele clipe, Rona Hartner era alături de ea, iar totul părea să fie perfect.

„Sumalya a căutat fotografiile ei, de la aniversările anterioare, în care, împreună cu Rona, mama ei, se pictau pe față, își făceau șuvițe colorate și făceau prăjituri originale amândouă”, a completat fosta impresară.

Rona s-a stins din viață la 50 de ani din cauza cancerului

Rona Hartner a încetat din viață pe 23 noiembrie 2023, într-un spital din Franța, în prezența surorii și a fiicei sale. Actrița a fost diagnosticată cu cancer, iar, din nefericire, a pierdut bătălia cu această boală nemiloasă. Serviciul funerar a avut loc pe 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României, iar Rona Hartner a fost înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic.

Rita, fiica Ronei Hartner, s-a născut în Franța acum 16 ani și reprezintă rezultatul iubirii dintre actriță și dansatorul argentinian Rocco Sedano. 

Rona și Rocco s-au despărțit la scurt timp după ce Rita a venit pe lume, iar fata a fost crescută de artistă, dansatorul nu s-a implicat în viața acesteia. Odată cu moartea Ronei, se pare că Rocco dorește să revină în viața fiicei sale și să se comporte precum un tată în adevăratul sens al cuvântului.

Sursă foto: Kanal D, Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton