Homepage  / Vedete româneşti

Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit la 19 ani, în mare secret. Mara Ilinca este însărcinată și va deveni mama unui băiețel

Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit la 19 ani, în mare secret. Mara Ilinca este însărcinată și va deveni mama unui băiețel
16

de Cristina Țapu,

Ziua de 28 septembrie a fost una plină de emoții pentru prezentatoarea Raluca Moianu. Fiica acesteia s-a căsătorit, în mare discreție, cu alesul inimii sale, un avocat renumit. Mai mult decât atât, Mara este însărcinată și urmează să nască anul viitor.

Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit la 19 ani

Mara Ilinca Ancuța, fiica cunoscutei prezentatoare Raluca Moianu, s-a căsătorit cu avocatul Virgil Boglea într-o ceremonie discretă la București. Evenimentul a avut loc în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, iar mirii au spus un ferm „DA” în fața ofițerului Stării Civile.

Mara, care a captat atenția tuturor, a purtat o rochie ivorie din dantelă, pe care a asortat-o cu sandale elegante și un buchet de flori albe. Mirele, la rândul său, a impresionat prin eleganță, alegând un costum maro, completat de o eșarfă la gât.

raluca moianu 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Mara este cu 14 ani mai mică decât alesul inimii sale și se pare că este însărcinată, urmând să aibă un băiețel, conform propriilor declarații.

Virgil Boglea, în vârstă de 33 de ani, este avocat și a absolvit Facultatea de Drept de la Universitatea de Vest din Timișoara. Din 2015, este membru al Baroului București, iar presa a relatat că a colaborat ca avocat cu Gigi Becali și echipa de fotbal FCSB. În ceea ce o privește pe Mara, fiica Ralucăi Moianu, aceasta a promovat cu succes examenul de Bacalaureat în 2023 și a fost admisă la Facultatea de Drept din București, unde este în prezent studentă.

„Mara este acum studentă la Universitatea București, la Facultatea de Drept a dat. Așa a vrut ea, așa am făcut. S-a integrat rapid, foarte repede. Are niște colegi de an foarte buni, cu care se înțelege bine”, declara Raluca Moianu, anul trecut, conform Click!

Raluca Moianu a crescut-o singură pe Mara după moartea lui Marius Ancuța

Raluca Moianu și-a crescut fiica singură după ce a rămas fără soțul ei. Mara avea numai 13 ani când tatăl ei a murit din cauza unei boli incurabile. Soțul Ralucăi Moianu a murit în urmă cu șase ani. Atunci, prezentatoarea emisiunii „Iartă-mă” a trecut prin clipe cumplite, cu atât mai mult cu cât își făcea griji și pentru fiica sa, Mara Ilinca.

mara-fiica-raluca-moianu-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 16

După tragedie, Raluca Moianu a fost nevoită să-și crească singura fata. Prin urmare, cele două au devenit mai unite ca niciodată, ele având acum o relație specială. Raluca și Mara sunt bune prietene și vorbesc deschis despre orice subiect.

Raluca Moianu este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune de la noi. A devenit cunoscută mai ales după ce a prezentat emisiunea „Iartă-mă”, care s-a difuzat la TVR între 2000-2007.

Vedeta a preferat să pună mereu familia pe primul loc. În anul 2013, ea a divorțat de Marius Ancuța, tatăl Marei, dar cei doi aveau să se regăsească curând. Din nefericire, viața nu le-a mai oferit decât puțini ani pentru a fi împreună pentru că Marius s-a stins din viață, doborât de o boală nemiloasă, în anul 2018.

Sursă foto: Instagram

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton