Homepage  / Vedete româneşti

Fiica Ralucăi Moianu, ireal de frumoasă la 18 ani. Mara, gest superb în memoria tatălui

Fiica Ralucăi Moianu, ireal de frumoasă la 18 ani. Mara, gest superb în memoria tatălui
13

de Redactia Tvmania,

Cine nu o știe pe Raluca Moianu, zâna bună de la celebra emisiune „Iartă-mă"”, acum vocea caldă de la Gold FM? Puțini o cunosc însă pe superba ei fiică, Mara Ilinca, în vârstă de 18 ani. Micuța balerină este acum o studentă frumoasă foc, care ar putea câștiga orice concurs de Miss.

Raluca Moianu (54 de ani) a prezentat emisiunea „Iartă-mă”, la TVR1, în perioada 2000-2007. Acum lucrează la Gold FM, unde realizează emisiunea „Life Time Coaching”, dar este și trainer și speaker motivațional. Fiica ei, Mara Ilinca, nu a moștenit pasiunea mamei pentru audiovizual, deși chipul ei frumos ar face ravagii pe TV. Mara Ilinca a ales Facultatea de Drept.

Fiica Ralucăi Moianu promovează în continuare pasiunea tatălui său

Tânăra, care a făcut de mică balet de performanță, la o școală de prestigiu, are o frumusețe de nedescris și a moștenit trăsăturile ambilor ei părinți. Zilele trecute, în memoria regretatului ei tată, Marius Ancuța, Mara a publicat pe Facebook o fotografie emoționantă, distribuită de Federația Română RTS de Snooker. Mara apre lângă un banner cu tatăl ei, felicitând toți participanții la cea de-a 6-a ediție a turneului Marius Ancuţa Classic.

„S-a încheiat a 6-a ediţie a turneului Marius Ancuţa Classic. Felicitări câstigătorilor, tuturor participanţilor şi mii de mulţumiri celor ce an de an au grijă ca acest turneu să ducă mai departe imensa lui pasiune pentru snooker”, a fost mesajul distribuit.

Marius Ancuța CLASSIC este cel mai important turneu și eveniment de snooker din România și este organizat în memoria lui Marius Ancuța, cel care a promovat snookerul în România, încă din anul 2000.

Pe 19 iulie 2018, Marius Ancuţa, comentator EuroSport specializat în snooker, fost soţ al Ralucăi Moianu până s-a stins din viaţă la doar 50 de ani. Raluca Moianu și Marius Ancuța au fost căsătoriți timp de 15 ani, dar au divorțat în anul 2013. FOTOGRAFII: FACEBOOK

mara-fiica-raluca-moianu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Iată cum o descria Raluca Moianu pe fiica ei, într-un interviu, acordat anul trecut. „Mara e foarte frumoasă. E deja mai înaltă decât mine, are alură de model. Seamănă mai mult cu tatăl ei. E sportivă, îi place să meargă la meciuri – m-a dus şi pe mine! –, a făcut balet… Şi câte emoţii am avut atunci când am văzut-o dansând la Brighton, la unul dintre concursuri! Anul trecut voia să facă Medicina. Acum vrea să facă Dreptul”, declara Raluca Moianu pentru okmagazine.ro.

Vedeta a povestit și despre provocările unei mame cu o fiică adolescentă. „Momentele în care reacţionează furtunos. Normal, doar e adolescentă, nu am cum să mă înţeleg cu ea tot timpul. Din fericire, am învăţat să trec peste momentele astea cu umor”.

Mara nu a moștenit pasiunea pentru televiziune a mamei ei. „Nu, deloc, mai ales după moartea tatălui ei. Deja sunt patru ani de atunci (n.r. interviul datează din 2022). Acum reuşim să vorbim despre tati şi el rămâne în continuare în viaţa noastră”, spune Raluca în mai 2022, pentru sursa citată.

Citește și: Raluca Moianu, despre fiica ei de 17 ani: „E o combinație detonantă. E frumoasă și deșteaptă”. Cum arată acum Mara

Citește și: Andreea Marin, imagini rare împreună cu fiica ei, Violeta: „Suntem legate de mama mea, înger în cer”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton