Homepage  / Vedete străine

Fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle a împlinit trei ani. Cum a fost sărbătorită micuța Lilibet

Fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle a împlinit trei ani. Cum a fost sărbătorită micuța Lilibet
16

de Cristina Țapu,

Ziua de 4 iunie a fost una plină de bucurie pentru prințul Harry și soția acestuia, Meghan Markle. Prințesa Lilibet a împlinit trei ani, iar părinții săi i-au organizat, în avans, o petrecere spectaculoasă la care au participat prietenii micuței, dar și apropiații cuplului regal. Petrecerea a avut loc chiar acasă la ducii de Sussex, pe domeniul spațios pe care l-au achiziționat în California.

Fiica lui Meghan Markle și a prințului Harry a împlinit 3 ani

Deși Archie și Lili au fost ținuți departe de ochii publicului în cea mai mare parte, un efort considerabil al părinților lor, Meghan a dezvăluit că copiii ei au fost „foarte vorbăreți” și „drăguți” în timpul călătoriei sale în Nigeria luna trecută alături de Harry.

Fiica prințului Harry a fost numită Lilibet Diana Mountbatten-Windsor în onoarea bunicii ei, regretata prințesă Diana, și a străbunicii ei, regina Elisabeta a II-a. Regina Elisabeta a II-a, când era mică, nu putea pronunța propriul ei nume și a fost numită afectuos „Lilibet”, un diminutiv al numelui său. Acest nume a fost folosit chiar și de ducele de Edinburgh când se adresa reginei.

La scurt timp după botezul micuței, presa britanică a scris că Harry și Meghan nu au consultat-o pe regina Elisabeta a II-a înainte de a alege numele fiicei lor.

Deși o sursă apropiată cuplului regal a afirmat pentru BBC că Harry a discutat cu regina înainte de nașterea fetiței și că i-ar fi menționat numele, o altă sursă de la Buckingham Palace a negat acest lucru, declarând că regina nu a fost niciodată întrebată despre numele prințesei Lilibet și dacă este de acord ca aceasta să fie botezată astfel.

Archie și Lilibet au primit titlurile de prinț și prințesă după ce Charles a devenit rege

Copiii lui Harry și Meghan nu s-au născut ca prinți. Cu toate acestea, atunci când bunicul lor, regele Charles, a urcat pe tron în septembrie 2022, cei doi au primit titlurile de prinț și prințesă, devenind astfel prințul Archie și prințesa Lilibet.

În urma acestei schimbări, site-ul oficial al familiei regale a fost actualizat pentru a reflecta noile titluri ale copiilor în ziua următoare, iar acum aceștia sunt menționați cu titlurile lor regale în biografiile părinților lor de pe site-ul sussex.com.

meghan-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Prin urmare, Harry și Meghan au ales să folosească titlurile lor regale ca nume de familie pentru copiii lor, adoptând astfel titlurile de duce și ducesă de Sussex. Această practică reprezintă o tradiție veche în familia regală, din rândul căreia, Meghan și Harry au ales totuși să se retragă cu ani în urmă.

După ce Harry a luat decizia de a părăsi Marea Britanie și a se muta în Statele Unite ale Americii alături de soție și cei doi copii, tensiunile dintre acesta și membrii familiei au devenit din ce în ce mai puternice. În prezent, relația pe care Harry o are cu fratele său, William, este una cât se poate de rece, iar cei doi evită să-și vorbească.

Sursă foto: Hepta – PRO TV – Arhivă TV Mania!

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton