; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fiica Madonnei vrea să locuiască singură

23 June 2010

Lourdes, fiica cea mare a Madonnei, rezultată în urma relaţiei cu antrenorul de fitness Carlos Leon, consideră că este suficient de matură pentru a se desprinde de mama ei, anunţă esmas.com.

Mai mult, la fel ca mama ei, Lourdes vrea să devină o artistă. Pentru asta, ea s-a înscris la o şcoală de arte din New York. Lola a fost mereu deschisă, însă foarte ascultătoare, dar, ca majoritatea adolescenţilor, începe să dea semne de rebeliune', a spus un apropiat pentru National Enquirer'.

Mai mult, Lourdes vrea deja să locuiască singură: Este sătulă ca mama ei să controleze tot ceea ce face. Lourdes a început să le zică prietenilor că, la anul, când va împlini 15 ani, speră să o poată convinge pe Madonna că are nevoie de propria ei casă', a mai adăugat sursa.

Madonna mai are trei copii, un băieţel în vârstă de 4 ani pe nume David, adoptat din Malawi, şi o fetiţă adoptată din aceeaşi zonă pe nume Mercy James. Împreună cu fostul soţ, regizorul Guy Ritchie, de care a divorţat în 2008, Madonna mai are un băiat de aproape zece ani, pe nume Rocco.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare