; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fiica lui Whitney Houston a primit toată averea artistei

08 March 2012

Whitney Houston a lăsat întreaga avere fiicei sale, Bobbi Kristina, în timp ce numele fostului ei soț a lipsit cu desăvârșire din cele 19 pagini ale testamentului artistei, scrie femalefirst.co.uk.

Houston, care a fost găsită moartă în camera ei de hotel din Beverly Hills pe 11 februarie, a vrut ca toți banii, toate mașinile și toate celelalte bunuri să îi aparțină fiicei ei, care a împlinit de curând 19 ani.

Conform publicației Inside Edition, testamentul, format din nici mai mult, nici mai puțin de 19 pagini, a fost redactat pentru prima oară în 1993 și a fost modificat în anul 2000. La acea vreme, Whitney Houston era încă măritată cu Bobby Brown, dar artista a specificat cât se poate de clar că el nu va primi nimic din averea ei.

Bobbi Kristina nu se va putea bucura de bani până în 2014, când va împlini 21 de ani și va deveni majoră. Atunci, Bobbi va primi o parte din bani, dar nu pe toți.

O altă „porție' de bani va intra în posesia ei la împlinirea vârstei de 25 de ani, iar ultima tranșă o va primi la 30 de ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare