; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fiica lui Warren Beatty vrea să fie bărbat

18 June 2010

warrenCuplul de actori Warren Beatty (73 de ani) – Annette Bening (52 de ani) este devastat de hotârărea luată de fiica lor de 18 ani, Kathlyn, care vrea să-şi facă operaţie de schimbare de sex, scrie tabloidul „The National Enquirer'.

Tânăra este acum studentă şi merge la cursuri îmbrăcată ca un băiat, îşi spune Stephen şi vrea să-şi facă o operaţie de schimbare de sex cât mai curând. „Warren este şocat de situaţia care o implică pe Kathly. El şi Annette s-au săturat de această situaţie cu care s-au confruntat de ani de zile, de cânt fiica lor era mică, dar aceasta din urmă este determinată să facă operaţia, la fel ca Chastity Bono (fiica lui Cher). Le-a spus de multe ori părinţilor ei că, după ce împlineşte 18 ani, vrea să ia situaţia în propriile mâini', a explicat un apropiat pentru publicaţia amintită.

Warren Beatty şi Annette Bening sunt căsătoriţi din 1992 şi au împreună patru copii: Kathlyn Elizabeth (18 ani), Benjamin MacLean (15 ani), Isabel Ira Ashley (13 ani) şi Ella Corinne (10 ani).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare