Homepage  / Vedete româneşti

Fiica lui Virgil Ianțu trece prin emoțiile Bacalaureatului. La ce facultate va studia Jasmina

Fiica lui Virgil Ianțu trece prin emoțiile Bacalaureatului. La ce facultate va studia Jasmina
12

de Cristina Țapu,

Fiica lui Virgil Ianțu traversează o perioadă plină de emoții întrucât susține examenul de Bacalaureat. Jasmina știe ce planuri de viitor are și este determinată să-și transforme visul în realitate!

Fiica lui Virgil Ianțu are planuri mari de viitor

Jasmina Ianțu a fost prezentă, în urmă cu doar câteva zile, la un eveniment monden și a vorbit despre emoțiile pe care le resimte în această perioadă din cauza examenului de Bacalaureat.

„Sunt pusă într-o situație horror, dar o să trec prin ea, cum toată lumea trece prin momente mai proaste sau mai stresante. E normal, face parte din viață și mi se pare o situație inițiatică. Chiar dacă este greu, cumva o să reușesc.”, a declarat Jasmina, în cadrul unui interviu acordat pentru Cancan.

Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 18 ani. Jasmina și-a serbat majoratulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Jasmina intenționează să continue studiile departe de casă, în Marabella, Spania, în domeniul ospitalității. Fiica lui Virigil Ianțu susține că domeniul ospitalității este unul care îi oferă suficiente variante atunci când vine vorba despre o meserie viitoare. Cu toate acestea, este conștientă că va trebui să muncească din greu și că va fi nevoită să respecte cu strictețe anumite reguli.

„Pot să ies concierge. Dacă eu vreau, pot să mă duc și în politică, pe turism. Inițial, mă gândesc să fac marketing la un hotel, la un lanț de hoteluri. Ăsta este visul meu. Dar o să văd treptat ce îmi doresc să fac. Plus că la facultate aici, unde merg eu, este sistemul ăsta super mișto, în care din primul semestru te învață tot ce înseamnă management hotelier, ce ar trebui să faci. Și dup-aia, te duci într-un internship, îți alegi. Și chiar muncești super mult, să nu vă imaginați că e ceva fun. Te trezești la 5 dimineața în fiecare zi, te disciplinează.

Fac curat în cameră, o să fac curat în wc-uri. O să trebuiască să-mi fac patul în fiecare dimineață, chit că vreau sau nu vreau. Dar sunt obișnuită cu asta, pentru că în rutina mea intră făcutul patului, curățenia de duminică, sunt deja stabilite la mine.” , a declarat Jasmina, în cadrul aceluiași interviu.

Virgil Ianțu și Roxana Alexandru formează un cuplu de peste două decenii

Virgil Ianțu și Roxana Alexandru se iubesc de mai bine de 22 de ani. Prezentatorul TV a spus că între el și Roxana nu au existat niciodată crize de gelozie. În plus, și-au oferit libertate unul altuia, relația lor fiind bazată pe încredere.

Sunt 22 de ani de când ne-am cunoscut. Jasmine face anul acesta 17 ani. Ne-am gândit și la asta (la al doilea copil n.r). N-am avut momente de cumpănă. Știi, am avut o perioadă când poate ieșeam mai mult, dar era o perioadă normală. Când eram în juriu la Megastar, ieșeam mai des.

Nu mi-a spus niciodată nimic, niciodată nu a avut vreo scenă de gelozie și nici nu i-am dat ocazia. Nici nu mi-a zis să nu ies. Am avut libertate, amândoi ne-am acordat-o. Asta parcă ne-a apropiat și mai mult. Dacă sunt constrângerile prea multe, prea dese, s-ar putea să distrugă o relație.

Dragostea nu trebuie făcută cu forța, relația nu trebuie păstrată cu forța, trebuie păstrată în mod natural și când există voință și dragoste reală de ambele părți”, a dezvăluit Virgil Ianțu, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Sursă foto: Instagram Jasmina Ianțu – Virgil Ianțu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton