Homepage  / Vedete româneşti

Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 18 ani. Jasmina și-a serbat majoratul într-un club din București

Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 18 ani. Jasmina și-a serbat majoratul într-un club din București
20

de Cătălina Matei,

În urmă cu 18 ani, Virgil Ianțu devenea tătic. Între timp, fiica sa, Jasmina, a ajuns la vârsta majoratului, iar momentul a fost marcat printr-o petrecere „de fițe”, într-un club din București.

Fiica lui Virgil Ianțu și-a sărbătorit majoratul

Pe 25 iulie, Jasmina Ianțu, fiica lui Virgil Ianțu și a Roxanei Alexandru, a împlinit 18 ani. Evenimentul a fost punctat cu o petrecere grandioasă într-un club din București. Tânăra, adultă de-acum, a purtat o rochie scurtă, decoltată, care i-a pus în valoare silueta de manechin.

Din videourile postate pe InstaStory de către mama sa și alți invitați, reiese că majoratul Jasminei a fost unul reușit. Șampanie, artificii, pinata șiMario Fresh, cel care a asigurat atmosfera petrecerii susținând un recital.

Captura-Jasmine-Iantu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Spun tot timpul că nu ne puteam imagina, nu puteam cere să avem un copil, o fetiţă, astăzi o domnişoară ca Jasmina. Îţi Mulţumim pentru bunătate, umor şi pentru dragostea pe care ne-o arăţi nouă şi celor din jur. Chiar dacă ai împlinit 18 ani, noi tot părinţii tăi suntem iar tu tot bebica noastră vei rămâne şi îţi vom fi alături oriunde şi oricând ai nevoie. Să te bucuri de vârstă şi să fii sănătoasă şi norocoasă! Mami şi Tati, cel mai fericit tată din lume”, a scris Virgil Ianțu pe contul său de Instagram, în dreptul unei fotografii de familie.

Printre invitații de la majoratul Jasminei, s-a regăsit și Ana Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. La rândul ei, tânăra a postat pe InstaStory imagini de la petrecerea Jasminei.

Captura-Jasmine-Iantu-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 20

Jasmina Ianțu, pasionată de modă

Din postările Jasminei de pe contul său de Instagram reiese cu ușurință că fiica prezentatorului emisiunii „Câștigă, România” de la TVR 1 este pasionată de modă. În multe dintre fotografiile publicate, Jasmina este extrem de cochetă, pozează de multe ori ca un model și poartă accesorii de marcă.

Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 18 ani. Jasmina și-a serbat majoratulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 20

De altfel, în urmă cu trei ani, Jasmina a avut și o colaborare cu Andreea Raicu, care a lansat atunci o colecție de hanorace. Fiica lui Virgil Ianțu a fost, atunci, imaginea acelei colecții.

Virgil Ianțu și partenera lui de viață, Roxana Alexandru, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani, din relația lor rezultând și Jasmina. Cei doi parteneri nu sunt însă căsătoriți, deși prezentatorul a dezvăluit în cadrul unui podcast că și-a cerut partenera de soție. Nu au apucat până acum să facă nuntă.

Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 18 ani. Jasmina și-a serbat majoratulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 20

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton