; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

F62d5223903055a79e701d1655eb1571_md

Fiica lui Tom Cruise nu vrea să locuiască alături de el. Din ce motive

09 December 2020

Tom Cruise și Nicole Kidman s-au căsătorit în 1999. Însă înainte de căsătorie, cei doi au decis să adopte 2 copii. Pe Isabella în 1992 și pe Conor în 1995. 

Se pare că actorul își dorește tare mult ca fiica sa, Isabella să locuiască alături de el, deși ea este căsătorită. Cei doi sunt cu atât mai apropiați cu cât, la fel ca și Cruise, este apropiată de Biserica Scientologică, scriu cei de la DailyMail. 

Tom Cruise locuiește în prezent în Londra, într-un penthouse de lux din Corinthia Residences, cu patru dormitoare, o piscină interioară, dar și o priveliște impresionantă. Isabella nu vrea însă asta. Fiica actorilor preferă să locuiască în Florida, iar după divorțul celor 2 din 2001, ea  s-a distanțat de Nicole, dar au continuat să aibă o relație apropiată cu Tom. Ba mai mult decât atât, Nicole Kidman nu a fost prezentă la nunta fiicei sale, în ciuda faptului că actrița se afla în Londra la acea vreme. 

Isabella locuiește de 5 ani departe de familia ei, care s-a mutat pentru a fi mai aproape de sediul bisericii din Clearwater, Florida și nu își dorește să se afle în lumina reflectoarelor, fiind unul din principalele motive pentur care nu își dorește să locuiască cu Tom Cruise. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare