Homepage  / Vedete străine

Suri Cruise a renunțat la numele de familie al celebrului tată. Nu este primul copil al unei vedete care ia această decizie radicală

Suri Cruise a renunțat la numele de familie al celebrului tată. Nu este primul copil al unei vedete care ia această decizie radicală
16

de Cristina Țapu,

Fiica lui Tom Cruise, Suri, se distanțează de moștenirea tatălui său, renunțând la numele de familie. Ea nu este singurul copil de vedetă care a ales să nu poarte numele celebru al părinților săi.

Suri Cruise a renunțat oficial la numele de familie al celebrului tată

Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, Suri Cruise, a împlinit 18 ani în aprilie acest an. La începutul acestei luni, tânăra de 18 ani a absolvit Liceul LaGuardia din New York City.

Katie a fost prezentă la ceremonia de absolvire, mândră de fiica ei, în timp ce absența lui Tom nu a surprins pe nimeni. De fapt, actorul a ales să participe la unul dintre concertele din turneul Eras al lui Taylor Swift. Surse recente din presă afirmă că Suri a renunțat la numele Cruise din acte și nu mai dorește ca imaginea să-i fie asociată cu cea a tatălui său.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* The Look of Love! Suri Cruise packs on the PDA with her boyfriend Toby Cohen in New York! **WEB EMBARGO UNTIL 2:30 pm EDTon June 21, 2024**Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

După divorțul de Tom Cruise, Katie a primit custodia exclusivă a lui Suri, iar actorul a fost de acord, ca parte a înțelegerii, să plătească 400.000 de dolari (315.456 de lire sterline) pe an drept pensie alimentară pentru copil. Acordul a durat până când Suri a împlinit 18 ani. De asemenea, Tom a fost de acord să plătească toate cheltuielile lui Suri, inclusiv cheltuielile medicale, dentare, de asigurare, de educație, de colegiu.

Suri nu este singurul copil al unei vedete care ia o decizie atât de radicală după separarea părinților. Copiii Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt par să se îndepărteze treptat de tatăl lor și fac tot posibilul pentru a nu mai fi asociați cu celebrul actor de la Hollywood.

Fiicele Angelinei Jolie se distanțează de tatăl lor, Brad Pitt

Pe 27 mai, Shiloh Jolie-Pitt a împlinit 18 ani, prin urmare este un adult capabil să decidă pentru sine din punct de vedere legal. Iar prima sa decizie majoră a fost să renunțe la numele de familie al tatălui său. Astfel, pe 2 iunie, tânăra a depus o cerere în instanță.

siloh-jolie-pitt-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 16

Shiloh, prima fiică biologică a actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt, „și-a angajat propriul avocat și a plătit ea însăși”, a declarat o sursă pentru Us Magazine, menționând că mama sa, în vârstă de 49 de ani, „nu poate vorbi”, tăcerea sa fiind condiționată de procedurile legale. Aceeași sursă a menționat că motivul invocat de Shiloh în cererea sa de renunțare la numele de familie al tatălui său este „legat de istoria abuzurilor”.

Jolie și Pitt au șase copii împreună, care au rămas, după divorț, alături de actriță. Angelina are custodia fizică principală a copiilor, în timp ce lui Brad i s-au acordat drepturi de vizită, după o bătălie juridică îndelungată. Relația lui cu copiii nu este, însă, deloc una apropiată, aceștia luând partea mamei lor în toată această tevatură.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton