Homepage  / Vedete româneşti

Fiica lui Sorin Bontea, schimbare de look. Cum arată acum Miruna, în vârstă de 22 de ani

Fiica lui Sorin Bontea, schimbare de look. Cum arată acum Miruna, în vârstă de 22 de ani
12

de Roxana Mirea,

Sorin Bontea este un bărbat împlinit. Are o carieră strălucitoare, dar și o familie superbă. Juratul de la MasterChef România este mândru de copiii lui: Iulian și Miruna. Fiica sa are acum 22 de ani și s-a transformat într-o domnișoară superbă. Miruna și-a schimbat look-ul, s-a vopsit și și-a pus piercing în nas. Iată cum arată acum fiica lui Sorin Bontea.  

Cum arată fiica lui Sorin Bontea 

Juratul de la „MasterChef România” și soția sa sunt împreună din 1989 și s-au căsătorit în 1994. Din iubirea lor, au venit pe lume doi copii: Miruna și Iulian. Acum, Miruna are 22 de ani și s-a transformat într-o domnișoară superbă. Fiica lui Sorin Bontea și-a făcut o schimbare radicală de look. Acum are părul lung, vopsit într-o nuanță de castaniu și poartă un piercing în nas, potrivit viva.ro. 

Cum arată fiica lui Sorin Bontea  (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Juratul de la „MasterChef România” este foarte mândru de fiica lui. În podcastul lui Mihai Bobonete, Sorin Bontea a vorbit despre faptul că o susține pe Miruna în orice și-ar dori să facă în viață. Tânăra este pasionată de design vestimentar. 

„Ea a aplicat la două facultăți, Milano și Barcelona, este aceeași facultate. Ea a vrut Barcelona, vorbește spaniolă că face din clasa 1 și la liceu a făcut spaniolă. Mi-a zis că îi place mai mult Barcelona și am zis ok. Să facă ceea ce îi place. Face niște desene drăguțe”, a declarat Sorin Bontea, în podcastului lui Bobonete. 

Cum a cunoscut-o Sorin Bontea pe soția lui 

Sorin Bontea este foarte discret atunci când vine vorba de viața personală. Dacă pe el îl știe o țară întreagă, soția lui este învăluită în mister, căci puține sunt detaliile care se cunosc despre cea care i-a furat inima celebrului bucătar. 

Juratul de la „MaterChef România” și soția lui sunt împreună din 1989 și s-au căsătorit în 1994. Din iubirea lor, au venit pe lume doi copii: Miruna și Iulian. Sorin a declarat acum ceva timp că şi-a cucerit soţia cu un trandafir roşu şi cu… mâncare chinezească. 

„Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească”, a declarat Sorin Bontea acum ceva timp.  

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton