Homepage  / Vedete străine

Fiica lui Ray Romano, actorul din „Dragul de Raymond”, s-a căsătorit! Ally a purtat o rochie de mireasă atipică

Fiica lui Ray Romano, actorul din „Dragul de Raymond”, s-a căsătorit! Ally a purtat o rochie de mireasă atipică

de Roxana Mirea,

Fiica lui Ray Romano, actorul din „Dragul de Raymond”, s-a căsătorit! Ally Romano și Zachary Wilezol au avut parte de o nuntă superbă. Evenimentul s-a ținut la Biblioteca Publică din New York. Mireasa a optat pentru o ținută atipică, formată din două piese. Iată imaginile. 

Imagini de la nunta lui Ally Romano, fiica lui Ray Romano 

Ally Romano, fiica lui Ray Romano, în vârstă de 34 de ani, s-a căsătorit cu Zachary Wilezol pe 21 septembrie, la Biblioteca Publică din New York, pe Fifth Avenue. Celor doi li s-au alăturat 254 de invitați pentru această ocazie.  

Ally a declarat pentru People că ea și Wilezol, în vârstă de 35 de ani, s-au hotărât să se căsătorească în Manhattan, deoarece acolo s-au întâlnit și s-au îndrăgostit prima dată. Ei au ales acest monument istoric – proiectat în stilul Beaux-Arts și cunoscut pentru fațada sa grandioasă din marmură, plafoanele înalte și detaliile ornamentate –  deoarece „încapsula perfect orașul și ar fi apreciat de toată lumea”. 

Văzusem de fapt câteva fotografii ale unei nunți în bibliotecă și am fost uimită de cât de superbă este clădirea. A fost prima locație pe care am văzut-o și, deși ne-am uitat la alte câteva, am știut imediat că este cea potrivită”, își amintește Ally.  

Ally a fost condusă la altar de tatăl ei, Ray, în interpretarea melodiei „At Last” a lui Etta James.  

Ally Romano, o ținută atipică pentru o mireasă 

Ea a purtat o ținută din două piese care aparținea designerului israelian Dana Harel de la Mark Ingram, cu o fustă și un top din satin duchesse într-o culoare „candlelight” în loc de albul clasic, împreună cu pantofi Jimmy Choo. 

„De fapt, la început nu am fost de acord cu ea”, spune ea despre ținuta ei de mireasă. „Dar odată ce am probat, cu acest voal uimitor care era împodobit cu flori de piersic și frunze verzi, am știut că este aleasa.”   

Într-o notă sentimentală, Ally a tăiat o bucată de țesătură din rochia de mireasă a mamei sale, Anna Romano, și a atașat-o la buchetul ei. De asemenea, a purtat cerceii și brățara mamei sale.  

Pentru petrecere, Ally a îmbrăcat o rochie vintage John Galliano de la Happy Isles din N.Y.C.  

În timpul ceremoniei emoționante, care a fost oficiată de prietenul lui Wilezolși al lui Ally, Ben Eisenstein, cuplul a făcut schimb de jurăminte  – un moment despre care mireasa spune că a fost „una dintre părțile mele preferate din întregul weekend”.  

„Mi-a plăcut ceremonia noastră”, adaugă ea. „A fost dulce, emoționantă și amuzantă, de asemenea. Imediat după ce s-a încheiat, i-am spus lui Zack că vreau să fac totul din nou.”   

În timpul recepției, tatăl miresei a ținut un discurs dulce în onoarea fiicei sale și a noului ginere. „Toastul a fost amuzant și sincer, cu o sincronizare comică perfectă, așa cum era de așteptat”, spune Marcy Blum, event planner-ul cuplului, pentru People despre vedeta din „Dragul de Raymond” / „Everybody Loves Raymond”. 

Ally și Wilezol s-au cunoscut prin intermediul „prietenilor prietenilor” în mai 2021.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton