Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Fiica lui Mircea Geoană s-a logodit! Cum arată inelul de logodnă primit de la iubitul american

Fiica lui Mircea Geoană s-a logodit! Cum arată inelul de logodnă primit de la iubitul american
10

de Andra Stana,

Pe 1 martie, Ana, fiica lui Mircea Geoană, a fost cerută în căsătorie, după mai bine de cinci ani de relație. Tânăra nu s-a putut abține și le-a arătat tuturor urmăritorilor săi de pe Instagram imagini din timpul cererii emoționante în căsătorie. Cine va deveni ginerele secretarului general adjunct al NATO.

Ana Geoană s-a logodit cu Garrett Cayton

Fiica lui Mircea Geoană a fost cerută în căsătorie în prima zi a lunii martie, după aproape șase ani de relație. Ana Geoană (26 de ani) a fost fericită că partenerul ei i-a adresat întrebarea pe care o aștepta de ceva timp. Răspunsul ei a fost „Da!”. Dovadă stau multele fotografii cu ea în mediul online, în care poartă inelul de logodnă pe degetul inelar de la mâna stângă, scrie viva.ro.

Cum arată inelul de logodnă primit de Ana, fiica lui Mircea Geoană

Viitorul ginere al lui Mircea Geoană este de origine americană. Garrett Cayton și Ana Geoană locuiesc împreună peste Ocean, de mai mult timp.

După cum se poate vedea în imaginile din mediul online, iubitul Anei Geoană i-a oferit un inel din aur alb, cu un diamant de mari dimensiuni.

Fiica-lui-Mircea-Geoana-s-a-logodit-Cum-arata-inelul-de-logodna-primit-de-la-iubitul-american-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Soția lui Mircea Geoană pare să fie fericită de faptul că fiica sa se va mărita cu Garrett Cayton. Din declarațiile ei, se pare că Mihaela Geoană îl îndrăgește pe viitorul ginere, considerându-l un bărbat bun.

„A spus da celui mai bun bărbat”, ar fi scris Mihaela Geoană în mediul online, în dreptul unei imagini cu fiica ei și iubitul său, mai scrie viva.ro.

Mai mult ca sigur, vestea logodnei a ajuns și la Mircea Geoană. În prezent, acesta e însă „prins” în situația delicată pe care țările din Occident o duc cu Rusia, după invadarea Ucrainei, scrie fanatik.ro.

Ce face Ana Geoană în Statele Unite

Ana Geoană are 26 de ani și a urmat cursurile Școlii Americane din București. Apoi, ea a plecat în SUA, unde a făcut și cursurile Facultății de Medicină din cadrul Universității Pennsylvania (Philadelphia).

După facultate, fiica lui Mircea Geoană a lucrat o vreme în echipa de comunicare de la Washington a unui congresman. Mai târziu, ea s-a mutat în Los Angeles, alături de iubitul ei. Tânăra vorbește patru limbi: engleza, franceza, italiana și spaniola.

În ciuda studiilor sale, până în prezent, Ana Geoană nu a vrut să urmeze o carieră în domeniul medical. În schimb, ea instruiește alți oameni în sănătate, nutriție, fitness, frumusețe și un stil de viață sustenabil. De asemenea, ea și-a lansat și un site în acest sens.

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton