Homepage  / Vedete străine

Fiica lui Meryl Streep a confirmat relația cu iubita ei. Modul în care Louisa Jacobson a dezvăluit că este într-o relație cu o femeie

Fiica lui Meryl Streep a confirmat relația cu iubita ei. Modul în care Louisa Jacobson a dezvăluit că este într-o relație cu o femeie
15

de Roxana Mirea,

Louisa Jacobson, fiica lui Meryl Streep, a recunoscut că are o altă orientare sexuală. De asemenea, actrița a confirmat oficial relația cu iubita ei, Anna Blundell. Iată modul în care fiica lui Meryl Streep a decis să împărtășească vestea.  

Louisa Jacobson a confirmat relația cu iubita ei 

Fiica lui Meryl Streep, Louisa Jacobson, a confirmat oficial relația cu Anna Blundell și a recunoscut că este lesbiană în timpul Lunii Pride. 

Louisa Jacobson sărbătorește Luna Pride într-un stil măreț. În weekend, fiica lui Meryl Streep și a lui Don Gummer, în vârstă de 33 de ani, a intrat pe Instagram pentru a dezvălui că este lesbiană și a confirmat relația cu iubita ei, Anna Blundell. 

Louisa Jacobson a postat un selfie cu Anna Blundell pentru a împărtăși vestea, precum și mai multe selfie-uri și o captură de ecran a unui articol cu titlul „Intrăm într-o nouă eră veselă a modei lesbiene”.  

„Binecuvântată să intru în noua eră a bucuriei”, a scris Louisa, în dreptul postării ei.  

Nu este clar de cât timp Jacobson și Blundell au o relație, deși prima a apărut pe Instagramul celei din urmă în decembrie 2023, potrivit ET

Viața este atât de distractivă și cool și sunt cea mai norocoasă!!!” a scris Anna, în dreptul ultimei sale postări, care datează din luna mai. Louisa a comentat, scriind: „Oh wow. Trebuie să fie frumos să fii atât de superbă.” 

Louisa Jacobson este cunoscută pentru rolul ei din serialul HBO „Epoca de Aur”/„The Gilded Age”. Ea o interpretează pe Marian Brook.

Pe lângă Louisa, Streep și Gummer – care s-au căsătorit în 1978 – mai au împreună trei copii: Henry, în vârstă de 44 de ani, Mamie, în vârstă de 40 de ani, și Grace, în vârstă de 38 de ani. 

Louisa Jacobson a confirmat relația cu iubita ei Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Meryl Streep și Don Gummer s-au despărțit 

În octombrie anul trecut, un reprezentant al cuplului a declarat pentru Page Six că „sunt separați de mai mult de șase ani”, după 45 de ani de căsnicie. Purtătorul de cuvânt a adăugat: „Și, deși vor ține mereu unul la celălalt, au ales să trăiască vieți separate.”  

Vestea șocantă a venit chiar după ce Streep a fost văzută purtând verigheta la Premiile Princesa de Asturias 2023, în Spania. Acestea fiind spuse, Meryl Streep și Don Gummer nu mai fuseseră văzuți împreună din 2018, de la Premiile Oscar.  

B – Cérémonie d’ouverture du 77ème Festival International du Film de Cannes, au Palais des Festivals à CannesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 15

Potrivit People, Streep și Gummer s-au cunoscut datorită fratelui lui actriței, în 1978. Ea era în doliu, la acea vreme, după moartea iubitului ei, actorul John Cazale, care a murit de cancer pulmonar. La doar șase luni după ce s-au întâlnit, Streep și Gummer s-au căsătorit.   

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton