Homepage  / Vedete româneşti

Fiica lui Liviu Vârciu, detalii dureroase despre separarea părinților. Carmina i-a judecat aspru: „Nu puteam accepta că ai mei se despart”

Fiica lui Liviu Vârciu, detalii dureroase despre separarea părinților. Carmina i-a judecat aspru: „Nu puteam accepta că ai mei se despart”
14

de Cristina Țapu,

Liviu Vârciu are în prezent o relație foarte bună cu fiica sa, Carmina, însă situația nu a fost mereu la fel de lipsită de tensiuni. Carmina, fiica lui Liviu și a lui Amy Teiceanu a vorbit recent despre separarea părinților săi și despre modul în care a afectat-o decizia lor!

Cum a fost afectată Carmina de divorțul părinților

Carmina are astăzi 22 de ani și este o tânără superbă. Părinții săi au luat decizia de a se separa atunci când avea o vârstă foarte fragedă și recunoaște că, pentru o bună perioadă de timp, i-a judecat asupru pentru decizia pe care au luat-o. Odată cu trecerea timpului a înțeles, însă, că decizia de a se despărți a fost cea mai bună atât pentru fiecare dintre ei, cât și pentru ea.

carmina 7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Atunci când părinții mei au decis să se despartă, eram foarte mică și nu prea înțelegeam de ce au luat această hotărâre. Da, recunosc că i-am judecat, căci poate nici nu m-au pregătit din vreme și nu știam cum va fi viața mea pe mai departe. Nu eram suficient de matură și nu puteam accepta că ai mei se despart. Însă, odată cu trecerea anilor, am înțeles perspectivele fiecăruia și am realizat că aceasta a fost cea mai bună decizie pentru noi toți. Sunt de părere că un copil nu te leagă, pentru că, dacă nu mai ești fericit într-o relație, e clar că totul se va răsfrânge asupra celui mic. Stau să mă gândesc că, dacă lucrurile ar fi stat altfel și ar fi rămas împreună de dragul meu, poate creșteam într-o casă cu certuri și alte lucruri pe care un copil nu ar trebui să le vadă și nici să le simtă”, a declarat Carmina, într-un interviu acordat Revistei Viva!

Carmina a dezvăluit că Liviu și Amy Teiceanu au păstrat o relație de amiciție de dragul ei. Tânăra știe că se poate baza pe sprijinul părinților ori de câte ori are nevoie, însă aceștia îi acordă libertatea necesară, ținând cont că nu mai este o copilă.

„Mama și tata au păstrat o relație de prietenie de dragul meu, pentru că, până la urmă, sunt copilul lor. Am apreciat mereu asta și mi se pare frumos că pot trece peste toate neînțelegerile de cuplu din trecut și să facă front comun pentru mine”, a povestit Carmina, conform sursei menționate anterior.

Liviu Vârciu a făcut eforturi considerabile de dragul fiicei sale

Cu mulți ani în urmă, înainte de căsătoria sa cu Adelina Pestrițu, Liviu Vârciu a avut o relație cu Ramona Teiceanu, cunoscută sub numele de Ami. Din această relație s-a născut Carmina, fiica lor, care a împlinit de curând 22 de ani.

După despărțirea de Liviu Vârciu, Ami Teiceanu a ales să ducă o viață liniștită în Arad. În timp ce fostul prezentator s-a mutat la București, ea a rămas în Arad, unde și-a crescut fiica. Carmina Teiceanu Vârciu a urmat școala în Arad, absolvind liceul acolo, dar acum își continuă studiile universitare în București.

Liviu are o relație foarte bună cu fiica sa, Carmina și a făcut eforturi considerabile pentru a o sprijini pe aceasta atunci când ea a luat decizia de a se muta din Arad în București. Artistul i-a cumpărat Carminei un apartament în Capitală și a făcut un credit la bancă pentru a-i putea achiziționa și un autoturism.

Sursă foto: Instagram Carmina – Liviu Vârciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton