; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fiica lui Gică Popescu a împlinit 20 de ani și studiază la Barcelona. Ce viață duce în Spania

Fiica lui Gică Popescu a împlinit 20 de ani și studiază la Barcelona. Ce viață duce în Spania

19 June 2021

Maria Popescu, fiica de 20 de ani a celebrului Gică Popescu, a fost surprinsă recent pe străzile din Barcelona. Tânăra nu se află în Spania în vacanță, ci a plecat acolo la studii, scrie libertatea.ro.

Gică Popescu s-a căsătorit din anul 1999 cu Luminița. Cei doi au împreună doi copii: Maria, 20 de ani, și Nicolas, 17 ani.

Fiica lui Gică Popescu a părăsit România pentru o perioadă: Maria face facultatea în Barcelona. Tânăra se gândește la viitorul ei pe plan profesional, dar își face timp și pentru ea, pentru a-și trăi cei mai frumoși ani. Pe contul ei de Instagram, Maria are peste 5.000 de urmăritori și postează des imagini sau filmulețe.

 Vezi galeria foto >

Într-un interviu recent, Gică Popescu a dezvăluit că îi oferă lunar fiicei 1.000 de euro pentru traiul ei din Barcelona.

„Maria studiază la Barcelona are un buget lunar în care trebuie să se încadreze. Este vorba despre 1.000 de euro din care trebuie să mănânce, să se ducă la film, să se îmbrace, să se ducă la restaurant sau să călătorească dacă vrea.

Și vă spun că pentru Barcelona este un buget mic. Noi îi plătim școala, locuința, iar tot ceea ce face ea în decursul unei luni trebuie să se încadreze în suma de 1.000 de euro', a dezvăluit Gică Popescu la Kanal D.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare